benegre.cat
Notícies

Rajoy explicarà spoilers de Game of Thrones en la seva rèplica a la delegació catalana al Congrés

“Saben el capítol aquell de Juego de Tronos sobre un casament que acaba com el rosari de l’Aurora? Doncs el mateix”. Amb aquestes paraules, Mariano Rajoy ha avançat als periodistes desplaçats al Congrés dels Diputats la probable resposta que el govern espanyol donarà a la delegació catalana, de viatge a Madrid per reclamar el dret a decidir: “Fins i tot hem contractat un quartet de cambra que tocarà Las lluvias de Castamere mentres els catalufos parlen”. La comparativa amb la popular sèrie -que aquesta setmana estrena la quarta temporada- seguirà fins al punt d’ocupar el discurs que, previsiblement, el president espanyol oferirà des de la tribuna d’oradors.

“Sobre el dret a decidir no sabíem què dir, perquè els catalans en general no tenen drets”, avisen fonts populars, recordant que “hi ha un gran consens amb el PSOE en aquest sentit”. Per aquest motiu, Rajoy desvetllarà detalls de la sèrie basada en els llibres de G.R.R. Martins perquè “és el que realment interessa al poble, que ningú s’enganyi”.

Segons afirma el cercle del president, la seva afició per la saga fantàstica ve de molt lluny, fins al punt d’haver contractat un nan com a assessor de presidència. “Llegeix a l’avió, al lavabo de Moncloa i a les trobades amb líders internacionals, perquè la política mundial se li fa molt feixuga”, expliquen els seus homes de confiança, que no descarten que Rajoy instal·li un tron de ferro forjat al seu despatx perquè “el seu personatge preferit és el rei Joffrey”.

Per la seva banda, la delegació catalana ha posat ja el peu a Madrid amb la motivació ben alta. Fonts del govern central descriuen que “Jordi Turull sembla Ed Stark arribant per primera vegada a King’s Landing, és tot il·lusió. Ves que no acabi de la mateixa manera”, admeten.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies