benegre.cat
Notícies

Una professora de Rajoy demana perdó pel seu baix nivell

El debat d’ahir al Congrés sobre la consulta catalana ha deixat un amarg regust en una octogenària gallega: Pilar Figueiras, professora de Mariano Rajoy des dels 6 anys fins al 14. “Ho sento, ho sento molt”, deia l’anciana aquest matí a Radio Galega “jo volia convertir els meus alumnes en persones intel·ligents i amb empatia, però he fracassat”. Entre plors, la professora explicava que “em fa molta pena veure que diu que no a tot amb arguments tan pobres. Segueix parlant com quan tenia 6 anys… i ja aleshores els altres nens el prenien per ximple“.

Per la seva banda, Rajoy vivia en la major de les felicitats, la del que creu que és brillant i ho ha fet tot bé. Segons fonts properes, aquest matí Rajoy s’ha llevat pletòric i s’ha parlat a sí mateix al mirall del lavabo repetint-se “estàs parlant amb mi? Catalanet de merda? Eh? Estàs parlant amb mi? Qui és el president més bonic del regne? Bang, bang”. Ningú s’ha atrevit a dir-li que estava barrejant Taxi Driver amb Blancaneus. “Convençut de que va estar brillant, ha agafat la premsa catalana esperant un tomb de 180º en l’independentisme”, assegurava el seu majordom “li he deixat els diaris i he sortit per deixar-lo sol. Una estona després he sentit sanglots, però no he volgut entrar perquè li fa molta vergonya que el veiem plorar”.

La professora de Rajoy, ja retirada, ha anunciat que “estic disposada a donar classes particulars a Rajoy per tal d’esmenar el que pugui. El seu baix nivell argumental és un insult a tots els espanyols. Si no podem recuperar-lo, proposo que la gent intenti dialogar amb ell el mínim possible, perquè les converses sempre seran frustrants. Mira els pobres catalans”. Per la seva banda, el majordom de Rajoy ha demanat comprensió amb el seu amo, de qui diu “té la mirada neta d’una ovella. Per  mi això val molt”.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies