benegre.cat
Esports

Sospiten que els jugadors del Barça també es troben a l’avió perdut a Malàisia perquè ja fa temps que estan desapareguts

Nova informació al voltant del vol MH370 de Malaysia Airlines. L’afició del Barça s’ha posat en contacte amb la companyia aèria perquè sospita que els seus jugadors també es troben a l’interior de l’avió perdut al continent asiàtic. “És que ja fa temps que estan desapareguts. Des del partit del Bernabéu, ningú els ha vist més”, han explicat. És per això que els seguidors blaugranes ja han reclamat a les autoritats malàisies que els hi deixin “quatre xinos” perquè els puguin substituir. “Ens és igual que no sàpiguen jugar a futbol. Només que corrin una mica i hi posin ganes, ja hi sortirem guanyant”.

La demanda de l’afició culer arriba després que la UEFA també hagi sancionat el club per no haver-se presentat al partit d’ahir contra l’Atlético de Madrid. El president del màxim organisme del futbol europeu, Michel Platini, no entén com és que el Barça no ha volgut disputar la tornada d’uns quarts de final de la Champions. “Entenc que jugar un dimecres al vespre pot fer una mica de mandra, però la cançoneta de la Champions està força bé, no? No sé… ja que no tenen gaires ganes de jugar a futbol, que almenys vinguin al camp a fer-se uns quants selfies per compartir a les xarxes socials mentre escolten la musiqueta pels seus auriculars. S’ha de reconèixer que en això segueixen sent els millors”.

Aliena a tota aquesta polèmica, la direcció esportiva del Barça tampoc sap on estan els seus jugadors però, tot i així, ha volgut advertir a la UEFA que “el futbol està perdent els seus valors. És una pena que ara s’hagin de marcar gols per poder guanyar els partits. Com si no n’hi hagués prou amb anar-se passant la pilota de manera intranscendent pel mig del camp”. A més, al seu parer, el club blaugrana hauria de classificar-se automàticament per a la final de la Champions per totes les innovacions tàctiques que ha aportat a l’esport rei. “Hem inventat el fals 9 gràcies a Messi, el fals porter gràcies a Pinto i el fals equip gràcies a una colla de dropos que ja no tenen ganes de res. Guanyar títols amb aquest panorama sí que té valor”.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies