benegre.cat
Notícies

Un català, primer usuari de Tinder que aconsegueix sucar

Esteve F., mataroní de 24 anys, ha esdevingut el primer usuari de Tinder en fer-se una xati gràcies a l’app, segons ha explicat avui un orgullós Sean Rad, CEO de la companyia, en una compareixença oficial. “Ha costat dos anys i Déu i ajuda, però ho hem aconseguit. S’ha demostrat que és possible tocar teta amb Tinder”. Segons ha trascendit, l’acte es va consumar a l’apartament d’ell després de prendre una copa “parlant dels interessos comuns, que havíem vist per l’app, encara que alguns fan vergonya com Frozen” i es va saldar amb un total de tres orgasmes. L’empresa ha celebrat com una gran victòria la primera còpula facilitada pel seu sistema d’emparellament i missatgeria mòbil, blanc de les crítques de milers d’usuaris durant molts mesos: “Ser un tiu en una app de cites és una humiliació permanent”, explica un habitual d’aquestes plataformes, que assegura que “encara que baixis el llistó, que el tiris directament a terra, segueixes sense tenir un sol match“.

En efecte, la solitud en les plataformes de lligar és una de les queixes més freqüents del jove d’avui. Un enginyer de la UPC ha reconegut haver “celebrat una festa” la primera vegada que el Tinder el va emparellar amb una noia, després de quatre mesos dedicant-hi dues hores diàries”. Tot i això, en el seu cas el match no va prosperar: “Et poden sagnar les orelles de pensar molt fort una salutació enginyosa i, total, per què? No contesten mai”, assevera, “i per què collons es foten en una app de lligar i et dónen un like, eh?”. 

El cas de l’Esteve, que els mitjans han batejat ja com tinderfuckerno es trasllada a d’altres usuaris, que insisteixen amb la dificultat per mantenir viva la conversa amb les poques noies que responen “amb una careta o algo”. “Encara que escriguis pura poesia i facis preguntes tan interessants que semblen copiades, només reps monosíl·labs i desinterès absolut pel que tu puguis explicar. Encara és hora que em preguntin a què em dedico”, explica el Raúl P., tot i especificar que “en realitat menys mal, perquè tinc una feina de merda”.

Per altra banda, algunes veus diuen que les usuàries de Tinder tenen tal quantitat d’emparellaments i missatges que “es fa impossible de gestionar i t’acaba pujant al cap”. Algunes noies han assegurat als mitjans que, en realitat “només fan servir l’app per jugar a dir quin és mono i quin no” i que mai quedarien amb un noi del Tinder “perquè fa pal i segur que és un raro o, encara pitjor, és pensa que jo sóc una rara per quedar amb ell”.

En aquest sentit, fonts de la start-up diuen confiar que “els tius segueixin insistin i no perdin la paciència” perquè “si depengués de l’esforç de les ties per lligar, l’espècie humana s’extingiria en quatre dies”.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies