benegre.cat
Notícies

Independentistes que no apareixen a la Gigafoto faran campanya pel “No”‏ per venjar-se de l’ANC

Futur incert per al procés sobiranista català. Desenes d’independentistes que no apareixen a la Gigafoto de la Via Catalana han anunciat que faran campanya pel “No” per venjar-se de l’Assemblea Nacional Catalana. El portaveu d’aquests manifestants, Ernest Tubau, ha assegurat que l’ANC “ha jugat amb els sentiments i la vida social de moltes persones. De què collons serveix anar a una cadena humana si després no en pots presumir al Facebook i al Twitter? L’únic que exigim és el nostre moment de glòria. L’independentisme serà de cara a la galeria o no serà”, ha vaticinat Tubau.

En una exaltada compareixença davant els mitjans de comunicació, els indignats que han quedat exclosos de la Gigafoto s’han mostrat molt crítics amb el paper del sobiranisme català en tot aquest afer. “Hem demostrat a la comunitat internacional que som uns txapusses. Que no volem ser espanyols però que, en el fons, som igual de cutres que ells. Si no sabem fer ni una puta foto, com voleu que es pensin que podrem gestionar un nou Estat?”.

Encara més contundent ha sigut el mateix Ernest Tubau, que sospita que la Gigafoto ha estat directament manipulada per l’ANC. “Aquí hi ha hagut xenofòbia fotogràfica. S’han esborrat persones de manera deliberada. Aquesta és la Catalunya inclusiva que caminava com un sol poble cap a la llibertat? No em feu riure… Si no em deixeu sortir ni a les vostres fotos, per què m’he de creure que em deixareu viure al vostre nou Estat?”, ha preguntat Tubau mentre onejava una bandera espanyola amb virulència.

Fonts del govern espanyol han aprofitat aquesta picabaralla entre independentistes per afirmar que els errors tècnics de la Gigafoto no són cap casualitat. “Fins i tot les càmeres fotogràfiques s’han revoltat contra el procés sobiranista. La tecnologia està amb la Constitució espanyola”. Paral·lelament, l’executiu de Rajoy també ha deixat clar que les múltiples imatges mal processades han posat de manifest que a la Via Catalana només hi havia mutants, fantasmes i gent que no estava del tot sencera”.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies