benegre.cat
Notícies

El Govern anuncia un Pla Pibe: per la compra d'un cotxe et regalen un nen argentí

El Govern central busca estimular la venda de vehicles en dos tipus de clients molt específics: les parelles que no poden tenir fills i els clubs de futbol que no poden fer fitxatges la temporada vinent. Per això han anunciat que posaran en marxa el Pla Pibe, una promoció amb la que per cada cotxe que compris et regalen un nen argentí de més de 3 anys. “Volíem que fossin nens de com a mínim 3 anys perquè ja no són lactants i s’espavilen una mica. Que sigui un regal, no una nosa“, anunciava el ministre d’Indústria José Manuel Soria. La idea va sorgir a Argentina on clubs de futbol com el River, el Boca o el Newell’s van fer notar que darrerament ningú estava fitxant joves jugadors argentins: “abans els espanyols ens ho compraven tot, però sembla que van escarmentar amb Maxi López… i ara se’ns estan acumulant nanos als filials. Els hem de donar sortida”, explicava el tècnic argentí Menotti.

Aquesta promoció ha animat el J0sep i la Mercè, una parella de Sant Cugat que no poden tenir fills perquè “no ens agrada el sexe. No és que no siguem fèrtils ni res d’això… és que ens fa mandra i una miqueta de cosa el sexe. Si podem tenir un nen sense haver-nos d’embrutar, millor”, deia en Josep. La Mercè afegia “a més, que un nen argentí és una inversió. Tenen el futbol entre cella i cella. I si és el nou Messi? Mira, nosaltres comprarem el cotxe i apuntarem el nen a futbol, a veure si el Barça el vol i ens treu de penes. En el pitjor dels casos, arribarà a psicòleg o a escriptor”. De fet, el Futbol Club Barcelona ja ha anunciat la seva intenció de comprar 32 cotxes, sempre que els permetin triar els nois argentins que vindran amb cada cotxe. El president Bartomeu ha assegurat que “enviarem el Zubi a veure els nens, acompanyat d’algú que entengui de futbol. No serà el Tata, tampoc. I vinga, tots aquests futurs jugadors cap aquí. Eh Fifa? Us sembla bé així?”.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies