benegre.cat
Notícies

El tupper que mai et recordes de buidar marxa de la nevera per començar una nova vida

“En temps de crisi cal contemplar nous escenaris i, si el que tinc a sota la tapa no és una crisi, ja em direu què és… però jo marxo” ha explicat aquell tupper que fa ja cinc setmanes que acumula vida al seu interior. Des que te’l vas deixar oblidat al fons de la nevera, les mandonguilles amb tomàquet que t’havia cuinat la teva mare s’han convertit en una complexa civilització i s’han organitzat en un sistema assambleari d’autogestió: “Segons com, tenen més cultura democràtica que Espanya”, expliquen els experts. El tupper, quadrat i de plàstic, ha despertat l’interès de la comunitat científica i un equip interdisciplinar que aplega des de sociòlegs fins a biòlegs es desplaçarà properament al teu domicili per estudiar-lo a fons i aturar la seva fuga.

És el primer cop que un tupper amb aquestes característiques arriba a la llum pública, ja que la majoria de vegades desapareix sense deixar rastre. “Normalment, el propietari prefereix tirar-lo directament a les escombraries per no haver d’enfrontar l’obertura de la tapa”, explica el Dr. Phill Douglas, cap de l’operació, que matisa que un expert nuclear acompanyarà l’equip per evitar riscos.

Els científics es mostren optimistes de poder convèncer el tupper de traslladar-se a les dependències de la Universitat de Michigan, a Michigan, on se’l podrà analitzar i mantindre’l “en condicions òptimes”. En cas de no aconseguir-ho, els científics ja han posat els ulls en la teva samarreta de fer esport, que encara espera el seu torn de rentadora després de donar-ho tot a la cursa dels bombers. “En quatre dies també cobrarà vida”, apunta Douglas, frotant-se les mans.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies