benegre.cat
Notícies

El baròmetre del CEO confirma que sortir de festa amb amics lletjos incrementa les possibilitats de lligar

“Si avui t’han agregat diverses persones al Facebook, sospita”

Tenir amics lletjos per fi sortirà a compte. Un estudi del Centre d’Estudis d’Opinió de la Generalitat (CEO) ha confirmat que sortir de festa amb gent físicament poc agraciada “incrementa substancialment” les teves possibilitats de lligar. El document sosté que “la gent visualment repulsiva converteix els espantalls difícils de mirar com tu en éssers més o menys normals. La qual cosa no et dóna dret a flipar-te, ja que tampoc ets res de l’altre món. Més aviat una cosa molt normaleta. Per ser exactes, bastant mediocre. Com un disc dels Catarres, vaja. Però encara pitjor”.

Els autors de l’informe, això sí, han alertat que fer vida social amb persones lletges també se’t pot girar en contra. “La gent podria pensar que ets un marginat social sense sexe ni futur. O encara pitjor: que ets un alumne de la UPC”. És per això que els sociòlegs de la Generalitat han fet una crida per detectar aquestes persones “tan antiestètiques, només comparables a un títol de Word Art escrit en Comic Sans a través del Paint”.

L’estudi del CEO ha fet que les persones amb una lletjor moderada intentin fer-se amigues de persones encara més lletges per tenir més facilitats a l’hora de lligar. “Si avui t’han agregat diverses persones al Facebook, sospita. I si els teus pares han intentat vendre els teus òrgans repetidament a empresaris romanesos del món del circ, sospita també. Bé… sospita i vigila. Es veu que no són molt de fiar”.

Amb tot, la unitat de Sociologia de la Generalitat ha volgut deixar clar que “els lletjos i els guapos s’han de tractar de la mateixa manera, encara que a uns te’ls tiraries a qualsevol lloc i als altres els tiraries a qualsevol lloc. Al cap i a la fi, només és una qüestió de matisos. Val… sí… i també de lletjor”.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies