benegre.cat
Notícies

Interior autoritza les cleques als que porten ulleres de sol de nit o en espais interiors

“El que no pot fer el Departament d’Interior és prohibir una bona colleja quan és totalment merescuda”, ha apuntat aquest matí Ramon Espadaler davant els mitjans de comunicació. El conseller ha explicat que els Mossos d’Esquadra podran “fotre un bon calbot” als individus que portin ulleres de sol en espais interiors o passades les 8 del vespre: “És un hàbit que genera molta crispació i la feina del govern és evitar-ho”, ha justificat. A més, Espadaler ha convidat a la població a col·laborar amb les autoritats i sumar-se a la iniciativa perquè “el palmell reglamentari dels Mossos no arriba a tot arreu”. La mesura ha rebut el beneplàcit de tots els grups parlamentaris, en una avinença que ja es descriu com “històrica”.

El quòrum sobre la idoneïtat de la mesura també existeix en l’àmbit acadèmic. Diversos experts en sociologia i comportament humà avisen que “dur ulleres de sol quan no toca fa guai, però només en la ment de qui les duu. Als altres els fa tanta ràbia com llàstima”. A més, els entesos consideren que “és una conducta de risc” perquè, realment, “no veuen una merda”.

Pel que fa al perfil, els entesos descriuen “un home jove, amb jersei OBEY o semblant, que es mou per discoteques de tarda o pubs musicals de poble. Quan arriba l’estiu s’anima i se’t presenta amb les ulleres de sol, a vegades amb vidres mirall. Si normalment el pentinat ja és de bufetada, amb les ulleres de sol posades ja ni t’explico”.

Interior ha detallat que els Mossos han començat ja cursos específics per ajustar la precisió de la cleca, una formació gratuïta que estarà a disposició del ciutadà. Espadaler defensa “un cop net i sec al clatell, a mà oberta, que faci mal però només uns segons i que projecti les ulleres de sol dos metres endavant”.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies