benegre.cat
Notícies

Facebook crea el botó 'aargh' per la campanya de les dones amb pits d'home

Dones 1, Facebook 0. Així es resumiria el resultat de la campanya “no et preocupis, són mugrons d’home”, que col·lectius de dones d’arreu del món han posat en marxa a Facebook. La protesta contra el puritanisme de Facebook, que no permetia imatges de pits femenins però si de nois, l’ha encertat de ple: les noies apareixien nues però tapant-se els pits amb la imatge d’uns pits d’home. “No hi ha res més fastigós que un pit d’home, això és així”, deia Zuckerberg “per què tenim mugrons els homes? Seriosament. Alleten les dones, per tant, tenen mugrons. Nosaltres igual alletavem fa milers d’anys, però ara no és gens trendy, que ens treguin aquesta merda”. De cop i volta, la xarxa s’ha vist inundada de mames masculines. “No vaig crear Facebook, per això, és el meu pitjor malson”, afegia Zuckerberg “la xarxa la vaig crear per lligar, per veure nenes maques del campus… i de cop està ple de ties amb mamelles de tio? Quin fàstic!”.

Realment, l’impacte ha estat fortíssim, perquè les imatges tenien un efecte hipnòtic colpidor. “El pit femení és bonic, no sé si té a veure amb la proporció àuria, si és alguna cosa psicològica que ens remet a l’infantesa o què, però el pit femení és bonic. Un món sense pits femenins seria horrible“, deia Miquel Àngel Freud, rebesnét del famós psicoanalista. “No podem imaginar un planeta sense pits, igual que no podem imaginar un món sense cel: mirar-lo de tant en tant ens omple d’esperança i ens recorda que hi a alguna cosa més gran que nosaltres mateixos per la qual mereix la pena seguir lluitant”, afegia Freud. “Les tetes són sagrades, les vostres tetes són Déu”, rematava emocionat.

La reacció de Facebook ha estat autoritzar els pits femenins i habilitar el botó ‘aargh’ perquè la gent pugui respondre amb disgusta a imatges que considerin desagradables. D’aquesta manera, la xarxa de Facebook s’ha doblegat davant l’imperi mamellívol, aconseguint la paritat en el tracte a la xarxa d’homes i dones i retornant el pit femení al lloc de reconeixement i poder que es mereix.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies