benegre.cat
Notícies

Jordi Basté dirigirà benegre.cat i deixarà els matins de RAC1 a Josep Cuní

El tradicional ball de noms per la propera temporada als mitjans de comunicació ja està deixant els primers titulars. Tot apunta a que Jordi Basté, líder de la ràdio líder del país líder, deixarà els micròfons de RAC1 per encetar una nova etapa professional al capdavant de benegre.cat, pàgina web de continguts humorístics. Segons aquesta jugada, el periodista de 8TV Josep Cuní seria l’encarregat de substituïr Basté als matins de l’emissora del Grup Godó. Precisament, el conde Javier Godó hauria intercedit directament en l’operació, que molts veuens dissenyada per “rebaixar l’independentisme que es respira a RAC1”. Cuní hauria donat el seu vist-i-plau “sempre i quan m’acompanyi la Rahola”.

Per la seva banda, el cercle de confiança de Basté ja es prepara “per fer el salt a Internet” i prendre les regnes de benegre.cat. “És el que li cal al Jordi, un mitjà independentista on poder fer pauses dramàtiques per escrit”, assenyalen els seus.

Per completar la jugada, el programa de Cuní a 8TV, 8 al dia, s’inclourïa en l’espai Arucitys, que allargaria la durada de l’emissió fins a les vuit hores. Altres conseqüències del canvi de fitxes portaria els Oscars a presentar El matí de Catalunya Ràdio, amb el personatge Jose Lopez Vilademunt de presentador fent pinça amb l’Angelines. En aquest cas, Mònica Terribas seguiria també fent el programa, tot i que no s’emetria, “perquè ens fa por avisar-la que la fòrmula no ha acabat de funcionar”, segons fonts de l’emissora.

Tot plegat forma part del safreig habitual que es produeix cada any a les portes de l’estiu. “La tradicional miopia dels periodistes catalans els porta a pensar que no hi ha res més improtant que saber qui presentarà què l’any que ve, quan a la gent li és absolutament igual”, coincideixen diversos analistes.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies