benegre.cat
Notícies

Miley Cyrus deixa la música per convertir-se en el primer banc de semen humà

Dimarts 13 molt negre per al món de la música. Casualitat o no, el dia de la mala sort és el que ha escollit Miley Cyrus per anunciar que deixa els escenaris i que, a partir d’ara, serà el primer “banc de semen humà”. Cyrus ha pres aquesta dràstica decisió després que en el seu últim concert ja aparegués botant sobre una tita de plàstic gegant i fent-li una fel·lació a un ninot inflable. És per això que les seves primeres paraules han sigut per tranquil·litzar els seus fans: “la nova feina em permetrà fer exactament el mateix que fins ara, amb l’única diferència que ja no haureu d’aguantar les meves cançons”.

L’exestrella de Disney creu que el seu nou ofici combina conceptes empresarials molt de moda. “Ser un banc de semen humà em fa sentir emprenedora, perquè ho faig tot jo sola, però també cooperativista, perquè requereixo la màxima interacció amb cada client. És un treball fet a mà i amb molt d’amor”, ha insistit.

Allunyada de les multinacionals discogràfiques, Miley Cyrus entén que aquest nou projecte professional és una oportunitat per retrobar-se amb aquells adolescents que van créixer amb ella sota el personatge de Hannah Montana. “Les seves necessitats fisiològiques i les meves inquietuds laborals ens han reunit altre cop. És un procés natural: ells necessiten buidar la seva ànima i jo omplir-me amb el seva vitalitat”.

En aquesta línia, Cyrus celebra que el seu banc de semen també pugui ajudar les parelles amb problemes fèrtils, tot i que la seva prioritat es concentra en “la matèria primera. El que realment m’interessa és la lefa. Com a concepte. Com a fluid. Com a aliment”, ha matisat mentre s’untava els llavis amb una suposada mel blanca.

Els primers que han aplaudit el canvi de feina de Miley Cyrus són els dirigents de La Caixa, que ho interpreten com “l’excusa ideal perquè la ciutadania recuperi la confiança en els bancs. Val… sí, els de semen. Però per algun banc havíem de començar, no?”, han afegit entre rialles mentre s’encenien uns puros havans. Al seu entendre, “si s’ho treballa bé, el projecte empresarial d’aquesta guarrilla podria acabar amb un final feliç”.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies