benegre.cat
Notícies

Pere Navarro guanya el Premi Català Mesquí de l’Any per vendre “crispació” tergiversant la història de la senyera bruta

El líder del PSC, Pere Navarro, ja pot dir que ha guanyat una votació no dirigida pels seus acòlits. El polític egarenc ha estat escollit Premi Català Mesquí de l’Any per votació popular, gràcies a la seva història sobre la crispació a Catalunya. Recentment la dona que, suposadament, va agredir Navarro ha explicat que el va empentar i li va preguntar per la senyera bruta de l’Ajuntament de Terrassa (fet del que ja s’havia queixat quan Navarro era alcalde). El polític va respondre amb un “senyora, ja s’ha pres la pastilla?”, que ha encantat als votants del Premi Català Mesquí de l’Any. En una nota, l’organització dels premis ha explicat que “els usuaris han quedat fascinats pel baix nivell moral que ha de tenir una persona per tergiversar la història d’una senyera bruta i el·levar-la a categoria de crispació nacional per l’independentisme. L’utilització política basada en la mentida deliberada i consensuada per la direcció d’un partit, ha dut la mesquinesa a un nou nivell. A més, la reacció d’un personatge públic sempre ha d’estar encaminada a calmar, al seny, mentre que la resposta de Navarro és d’una provocació poligonera que deixa intuir que les reunions executives del PSC deuen semblar debats entre tronistes. És un premi ben merescut”.

El líder del PSC ha acceptat de bon grat el premi, tot i assegurar que “el fet que diguin que jo sóc un mesquí indica el nivell de crispació que hi ha Catalunya. Perquè els no independentistes som bons i els independentistes són dolents. I crispen. En canvi, els personatges públics que ens inventem històries per guanyar vots i fer-nos les víctimes… no crispem, estem incentivant la imaginació. Res més”. Després de dir això, Navarro s’ha tancat a a la PSC-cova, on s’ha arraulit sota els braços protectors d’Antonio Balmón.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies