benegre.cat
Esports

Puyol donarà les seves articulacions al Barça perquè facin de bigues durant les obres del Camp Nou

El futur de Carles Puyol seguirà vinculat al Futbol Club Barcelona fins a la fi dels seus dies. Després de descartar una carrera com a entrenador, el jugador de la Pobla de Segur ja ha decidit que donarà les seves articulacions al club blaugrana perquè s’utilitzin com a bigues durant les obres de reconstrucció del Camp Nou. “Sento que estic en deute amb el Barça. Ja fa més d’un any que no em trenco un pòmul de la cara o que em lesiono de gravetat. Tinc por d’estar-me acomodant”, ha reconegut un afligit Puyol.

La seva intenció és que li amputin braços i cames a final de temporada perquè s’enviïn amb prou antelació a l’equip d’arquitectes que ha de planificar la remodelació de l’estadi barcelonista. “Ja vaig avisar durant la roda de premsa de comiat que m’agradaria treballar amb la pedrera. I la gent del Pirineu no diu mai mentides, així que estaré involucrat en una pedrera de veritat”, ha assegurat Puyol, que ja té ganes de veure com les seves articulacions es converteixin en formigó pesat.

El ja exdefensa del Barça entén aquest últim servei al club com una porta oberta per tornar a ser futbolista. “Sense cames ni braços, la meva qualitat futbolística es reduirà dràsticament. Potser és el moment de fitxar per un equip com l’Espanyol”, ha explicat Puyol. “No dic que siguin dolents. L’únic és que l’Espanyol és d’aquells clubs en què no t’hi planteges jugar fins que no et falten cames i braços. És un tema de respecte. Per no destacar”.

Sense els seus ossos per bandera, Carles Puyol també s’està plantejament seriosament la possibilitat de donar la seva cabellera a Nike perquè es converteixi en la font del teixit de la propera samarreta del Barça. “De què serveix tenir cabells si els rivals no te’ls poden estirar en un córner. El cos, sense dolor, perd tot el seu sentit”.

Encuriosit per l’exemple de Puyol, l’arquitecte valencià Santiago Calatrava s’ha interessat en Neymar per completar algunes de les seves obres. “Crec que és el jugador ideal. Igual que les meves creacions, està envoltat de contractes polèmics, es trenca amb facilitat i tothom li troba imperfeccions”.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies