benegre.cat
Entrevistes

Johann Cruyff: "això de guanyar lligues a l'últim partit ho vaig inventar jo. ADOREU-ME!"

CRUYFFCom està senyor Cruyff?

Indignat, com sempre.

Per què?

Perquè no se’m reconeix prou tot el que vaig fer. Tot el que vaig donar al Futbol Club Barcelona només a canvi de grans quantitats de diners. Em sento ultratjat. Em sento brut.

Què ha passat ara?

Aquesta lliga és meva. I les del Guardiola. I totes les que han vingut d’ençà que jo vaig entrenar el Barça. No han fet res més que imitar-me, i ho segueixen fent.

Pot ser que això siguin imaginacions seves?

A sí? El joc de toc? Cosa meva. L’aposta per La Masia? Cosa meva. Els extrems? Cosa meva. El 4? Cosa meva. Guanyar la Lliga a l’últim partit? Ho vaig fer tres cops! Tothom imita Johann Cruyff. Quisir… ADOREU-ME.

Com passa els dies, senyor Cruyff?

Parlo amb el meu “espejito mágico”, que em diu que sóc el millor entrenador del regne del futbol. I si no fos així, llençaria el mirall i en compraria un altre.

Una cosa que em ve al cap: això de guanyar les lligues a l’últim partit… no deixa entreveure que potser vostè no era prou bon entrenador i que la seva llegenda rau una mica en la sort, o com es deia aleshores a la “flor al cul” que sembla tenir?

És que tinc una flor al cul. Un tulipà, evidentment. No és natural, me’l vaig transplantar després de la primera lliga de Tenerife, per una aposta amb el Tonny Bruins. Em vaig fotre un bulb de tulipà pel cul, el vaig arraconar en una cavitat al colon… i finalment vam fer un foradet per la part de dalt del meu cul, perquè clar, la tija no creixia cap avall per sortir per la sortida natural. M’entén oi? Va ser dolorós, però va valdre la pena: vam guanyar dues lligues més i em puc tirar pets tranquilament perquè sempre fan bona olor.

Com li va venir la idea?

Per això que deia l’entorn de la flor al cul i perquè enyorava el Keukenhof que hi ha prop d’Amsterdam.

Creu que el Barça guanyarà la Lliga aquesta tarda?

Sí. Acaben de renovar al Messi pagant-li 20 milions d’euros nets per temporada. És probable que avui corri i marqui 3 gols. Este es uno.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies