benegre.cat
Notícies

Descobreixen que la meitat de bandes del cartell del Primavera Sound no existeixen

Polèmica d’última hora a les portes d’una nova edició del Primavera Sound, el festival musical que se celebra aquesta setmana al Parc del Fòrum de Barcelona. Segons ha trascendit als mitjans, la meitat de les formacions musicals que apareixen al cartell han estat inventades i són completament inexistents, un extrem que havia passat inadvertit pels milers de seguidors que ja han comprat les seves entrades. Fonts de l’organització acusen al dissenyador gràfic d’haver introduït més noms dels que feien falta “per fer més atractiva la cita”, si bé admeten que ni ells mateixos hi havien caigut. “El problema d’aquestes coses és que ningú ho comprova i es va inflant la bombolla”, reconeix la direcció del Primavera, que ha demanat disculpes als seguidors amb un comunicat.

Precisament, la notícia ha caigut com un gerro d’aigua freda entre els assistents al Primavera, que han descobert que no trobaran els concerts que esperaven. “Jo venia a veure els Speedy Ortiz i just m’assabento que no existeixen, és una putada”, ha explicat a benegre.cat un dels estafats. “Porto mesos dient que sóc molt fan del beat de Glasser i resulta que és mentida. Com mantinc ara el meu status social, eh?” es preguntava un altre seguidor desencisat.

Per compensar el greuje, la direcció del Primavera Sound ha anunciat que doblarà la dosi dels Pixies “perquè puguin tocar més estona” i que oferirà condicions especials en la compra de l’abonament complet. Així, l’organització posarà en contacte els melòmens amb xarxes de tràfic d’organs per poder vendre un ronyó i adquirir les entrades “amb la màxima comoditat i rapidesa”.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies