benegre.cat
Notícies

TMB cedirà Can Vies a Fèlix Millet perquè hi pugui complir la seva condemna còmodament

Després de tres dies d’enfrontaments i disturbis entre Mossos d’Esquadra i manifestants, el procés de desallotjament de Can Vies ha entrat en una nova fase. La companyia propietària de la casa, Transports Metropolitans de Barcelona (TMB), ha explicat molt educadament als okupes que no els fa fora “per molestar-los o per acabar amb el seu projecte social, sinó per cedir gratuïtament l’edifici a Fèlix Millet perquè aquest hi pugui complir la seva condemna amb comoditat. Que ningú no pateixi: el centre seguirà apostant per l’autogestió, ja que Millet ens ha confirmat que es dutxarà sol”, han afirmat des de l’empresa.

En aquesta línia, la direcció de TMB ha argumentat que la substitució dels inquilins actuals de Can Vies per l’expresident del Palau de la Música és el relleu més natural que hi podia haver a la casa. “Tant els okupes com Fèlix Millet no han fotut ni brot en sa puta vida. Uns són els fills de papà. L’altre, el papà. Tot queda en família, no?”, ha exclamat un dels directius amb un somriure especialment forçat, com volent incidir que li havia sortit “un joc de paraules força graciós tot i ser una persona gris, amb tics de funcionari, que gestiona una deficitària i desacreditada empresa de transports”.

Aquest mateix directiu també ha avançat que, “per solidaritzar-se amb els okupes expulsats”, TMB també ha contractat l’excap dels Mossos d’Esquadra, Manel Prat, perquè assumeixi la seguretat de Can Vies un cop hi entri a viure Fèlix Millet. “No volem que es perdi aquesta relació tant màgica entre Prat i els antisistema. Ja es tenen confiança. Un punt d’amor, m’atreviria a dir. Ens estem plantejant, fins i tot, organitzar un cap de setmana d’aldarulls perquè no es trobin a faltar”.

Mentrestant, aliè a tota aquesta polèmica, Fèlix Millet ha hagut d’ingressar durgència altre cop a l’hospital després de l’atac de riure agut que ha patit després de conèixer la sentència de l’Audiència de Barcelona, que només l’ha condemnat a un any de presó pel fets del Cas Palau. Des del centre hospitalari, Millet ha volgut agrair la solidaritat de TMB i ha estès la mà als joves okupes de Can Vies. “Em faré subscriptor de La Directa. Busco un diari de qualitat per poder embolicar els calçots quan faci calçotades a Can Vies amb els meus amics”.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies