benegre.cat
Notícies

Un estudi aconsella anar a les protestes de Can Vies vestits com directius de Caixa Penedès

La Confederació de Sastres de Catalunya ha vist un nou forat de mercat: les protestes. “Tant a Can Vies com a qualsevol altra manifestació on hi pugui haver aldarulls, és molt millor anar-hi vestit com un directiu bancari” explicava Manel Eulàlia, sastre del Santa Eulàlia de Barcelona, que afegia “qualsevol jutge té tendència a aplicar condemnes més lleus a gent que duu vestit i corbata. Per tant, si és probable que tinguis problemes amb la Llei… millor tenir la roba al teu favor”. Segons l’estudi dels sastres, els jutges apliquen sistemàticament penes menors a gent amb vestits de manera pràcticament inconscient: “pensi que qui els ha donat la feina de jutges normalment és un senyor amb vestit i corbata. Qui els pot complicar la vida? Evidentment un senyor amb vestit i corbata que és amic d’altres senyors amb vestit i corbata que maneguen la cosa pública”, assegurava Eulàlia. “En canvi” afegia “en un nano amb piercings, texans, xandall o cabell llarg… hi veuen el xaval que es podria acabar fent dreta la seva pijeta filla i cau sobre seu tot el pes de la Llei i una miqueta més”.

Per això, els sastres aconsellen que tant nois com noies es costumitzin amb vestit, americana i corbata: “sabem que el poder té aquesta debilitat, aprofite-m’ho, no deixem que s’apropiïn dels vestits amb corbata!”, cridava el sastre amb el puny alçat.

La proposta ha estat acollida amb suspicàcia per part dels díscols de Can Vies: “nosaltres necessitem una roba i un calçat còmodes per córrer. I si pogués ser roba ignífuga, millor… que quan cremes coses sempre et pot saltar alguna espurna i seria una pena que el vestit es fes malbé” explicava un manifestant. Els sastres esperen tenir llestos per aquest mateix cap de setmana els primers vestits de la Col·lecció Protesta Primavera Estiu 2014, que haurien de reduir les penes en un 75%. Les primeres peces es vendran en parades de la Plaça d’Osca, de Sants.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies