benegre.cat
Notícies

El Rei ho deixa i anuncia eleccions primàries a la Casa Reial

Clima preelectoral a la Zarzuela. El Rei Joan Carles I ha anunciat avui un Congrés extraordinari a la Casa Reial i l’inici d’un procés d’eleccions primàries per designar un substitut a cap d’estat. En un balbuceig incomprensible que intèrprets del Borbó s’han encarregat de transcriure per a la premsa, el monarca ha agraït sentir “l’alè de tots els espanyols i també d’alguna alemana” i ha reconegut necessitar un descans “després de tants anys de sacrifici diari”. “El primer que faré serà trucar a la meva dona, que fa anys que no hi parlo”, ha reconegut Joan Carles, que passarà a cobrar la màxima pensió un cop se certifiqui la seva jubilació. “Trobarem a faltar els seus passeigs amb moto i la naturalitat amb la que humiliava internacionalment a tot un país”, lamenten fonts de Zarzuela.

La notícia i la convocatòria d’eleccions primàries ha desfermat els rumors de successió, que anuncien una aferrissada lluita entre Carme Chacón i Eduardo Madina per seure al tron espanyol, sabedors tots dos que “no quedarà PSOE per dirigir”. Aquesta circumstància es donaria sempre i quan el Príncep Felip compleixi la seva intenció de no prendre el relleu del seu pare i fitxar com a cap d’estat d’una Catalunya independent.

En un altre extrem, l’abdiació del rei Joan Carles I ha comportat una migració massiva d’elefants des de Botswana als països limítrofs. “És com si haguessin notat que s’apropa un perill, les bestioles això ho ensumen”, expliquen les autoritats del país africà. Des del la Zarzuela, però, criden a la calma: “D’acord que ara es jubila, però que no pateixin els elefants. Joan Carles Borbó tindrà el mateix temps lliure que abans”.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies