benegre.cat
Entrevistes

Letizia Ortiz: "jo vaig retirar la portada de El Jueves i ara us retiraré el somriure de la cara"

letiQuè tal això d’estar a punt de ser reina?

Buf, me’n moria de ganes. Ja pensava que no podria ser tirana fins la vellesa.

Quin alleujament oi?

I tant, fa temps que estic en un segon pla, reprimint l’amargor i l’odi que nien dins meu…

A veure, potser ho repimia una mica… però sempre ha tingut fama de tenir una mala llet notable.

Gràcies. Però aquella era la Dolça Letizia. Ara vindré jo, a full.

En quin tipus de reina s’inspira, perquè imaginem com serà?

La Cersei de Game of Thrones, sens dubte. He après taaaaaant. Jo pensava que era maquiavèlica… però res al costat seu. Quina mala garsa. Oh, tinc tantes ganes de fustigar-vos a tots.

Per què té aquest odi tan fort cap a… tothom?

Com? Que us penseu que no noto como penseu “eh, aquesta ha arribat a reina fent blowjobs infinites com si fos una font japonesa”. Així de gentusa sou. Ens vam enamorar i punt. Però aquest país… diria que de merda però no ho diguis perquè em criticaran… aquest país està ple d’enveja. De gent que odia que et vagi bé. I clar, jo ho he petat. Que de princesa només hi havia una vacant a tota Espanya i potser 3 a tota Europa. I mira. Fote’t Sartorius.

Per tant… està ressentida perquè la gent l’enveja?

Correcte, i us esborraré aquest somriure de la cara. A tots aquells que somreieu quan vau comparar el meu cul amb el de la Bruni. A tots aquells que em mireu el nas a veure si me l’he operat. A tots aquells que dieu que estic anorèxica quan el que us passa és que sou uns gordacos que no sabeu com mantenir la línia… Ja veureu ja.

Tant poder tindrà?

Hahaha… ai… qui et penses que ha retirat El Jueves?

Va ser vostè?!

I això que encara no sóc reina. Què us pensaveu, que permetria que al meu Felipet li posessin una corona de merda? No, no, no… A més, Monteys, Fontdevila i companyia… recordeu aquella portada en què el Felip i jo sortíem follant com si no hi hagués demà per cobrar el xec bebè? Jo també me’n recordo. Escolteu-me bé: la disbauxa s’ha acabat. Letizia is in the house.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies