benegre.cat
Notícies

Els Mossos descobreixen “amb sorpresa” que les associacions cannàbiques es fan servir “per a fumar-hi porros”

“Crèiem que l’única finalitat era el tema de la marihuana terapèutica”

Sorpresa entre els Mossos d’Esquadra. Han desarticulat una associació cannàbica barcelonina en descobrir que és una excusa “per fumar porros de marihuana”. “No ens ho podíem creure”, deia el Mosso Pere Jou “crèiem que l’única finalitat era el tema de la marihuana terapèutica per aquells que tenen dolors o han de combatre nàusees. Vaja, per prescripció mèdica. Però no… la fan servir per col·locar-se. Quan hem entrat estaven veient videos dels Bobobobs descollonant-se”.

Els agents han desmuntat el local i s’han endut 250 plantes que estaven gairebé llestes per la collita. “Eren uns sibarites” deia Jou “les plantes són de cultiu ecològic i de diferents classes de marihuana, que després barregen fent diferents tipus de copatge, com farien amb els vins”. Hi ha hagut 8 detinguts, que no han oposat cap resistència, sinó que han mostrat una oposició passiva i riallera. “Mentre ens els enduiem repetien ‘que fooort, que foooooooort, deixa’m anar, ós panda blau’ i reien molt. La veritat és que són gent molt maca”, afirmava Jou.

El motiu de la intervenció dels Mossos ha estat que s’ha pogut confirmar que venien marihuana a turistes. “Com si no en tinguessin prou amb anar borratxos de sangria tot el dia” afegia Jou, “els turistes ja són un blanc fàcil per als lladres, només falta que vagin col·locats”. Segons fonts oficials, dins la seu de l’associació hi han trobat tres turistes que feien, sospitosament “la mirada d’Isabel Coixet”, cosa que els ha fet sospitar. Un test cannàbic ha demostrat que la seva sang duia una quanitat de THC nivell concert de reggae. “Per consumir marihuana terapèutica no val l’excusa de ‘estic tens, necessito relaxar-me’. Tots estem tensos i ens relaxem sense col·locar-nos”, explicava un afectat Jou, reblant “que sí, que és molt divertit i tal… però quina pena anar-se arrossegant amb el pensar distorsionat, oi? Pobra gent”. Mossos d’Esquadra ha fet públic un comunicat renyant als usuaris amb un “no ens ho esperàvem. Ens heu decepcionat. I mentre visqueu sota aquest cel de Barcelona, es farà el que nosaltres diguem”.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies