benegre.cat
Notícies

El col·lectiu d’humoristes declara tres dies de dol per la dimissió de Pere Navarro

Drama absolut a la redacció de benegre.cat i a les principals publicacions i programes de to humorístic del país, després de la sobtada dimissió de Pere Navarro com a líder dels socialistes catalans. “Ens ha agafat a tots per sorpresa, se’l veia un líder molt sòlid i res feia pensar que hagués de dimitir” coincideixen tots els entesos. Per inesperat, l’abandó de Navarro ha caigut “com un gerro d’aigua freda” en un col·lectiu, el dels humoristes, que veu marxar les vaques grasses del país: “Perdre al rei va ser dur, que en Duran marxi també, però això del Navarro sí que ens deixa secs d’inspiració. És un buit tan gran que no es podrà omplir mai més”. Tant és així que benegre.cat ha decidit declarar tres dies de dol per la marxa de Navarro i homenatjar la seva intensa trajectòria amb les millors notícies que li hem dedicat des d’aquest humil portal:

El Vaticà confirma la beatificació de Pere Navarro per màrtir

Un equip de psicoanalistes localitza a la ment de Pere Navarro la dona que el va agredir

El pare de Pere Navarro inicia els tràmits per adoptar Joan Ignasi Elena com a fill “per tenir la consciència tranquil·la”

Pere Navarro demana ser el primer ambaixador d’Espanya a Catalunya

Descobreixen que Pere Navarro existeix

Pere Navarro farà una Cadena Humana pel Federalisme des del menjador fins al lavabo de casa seva

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies