benegre.cat
Notícies

Estrella Damm marca un nou récord en aconseguir cansar-nos amb l’anunci abans i tot que comenci l’estiu

El món de la publicitat ha viscut aquesta setmana una nova fita històrica, quan l’anunci de temporada de la popular cervesera Damm ha aconseguit cansar l’audiència per repetició i extenuació, fins i tot abans que comenci efectivament l’estiu, el 21 de juny. Diversos especialistes en màrketing consideren que “té molt mèrit” que Estrella hagi passat “de generar expectació per un nou anunci a esgotar el personal en només unes setmanes” i ho atribueixen en gran part a la durada de l’anunci: “Els programes de televisió s’han convertit en allò que s’emet entre els anuncis d’Estrella”. “Amb el tonight tonight de Formentera et sortia aixecar-te del sofà i ballar, però amb el d’enguany et vénen ganes d’obrir la finestra i saltar. No entrena l’ànima sinó els pebrots, la veritat”, apunten.

Per la seva banda, fonts de Damm han defensa la vigència de la fórmula publicitària i han mostrat la seva sorpresa davant les crítiques: “No entenem què pot fallar perquè l’anunci ho té tot; un fiestón impossible, noies que estan totes inversemblantment bones amb actitud de fer-s’ho tot i tius lletgets per fer bulto”.

A més, recorden que la cançó de l’anunci, interpretada pels emergents The Vaccines, compleix els requisits de ser el tema musical de l’estiu: “Hi surt la paraula wanna com en totes les altres; I wanna be with you tonight, if you wanna come back it’s alright i aquestes coses”.

Amb tot, el departament creatiu de la companyia valorarà alternatives de cara a l’any que ve, per intentar “reflectir amb més exactitud la comunitat d’Estrella, que acostuma a tenir més panxeta”. Damm ha admès també que s’està preparant un nou spot protagonitzat pels llauners pakistanesos de Barcelona, un dels gremis més vinculats a la cervesa catalana.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies