benegre.cat
Notícies

Felipe i Letizia deixaran diners a la infanta Leonor si no arriba a final de mes amb els seus 100.000 euros

Bufen vents de canvi a la monarquia espanyola. Després d’uns anys marcats per la desconfiança i la tensió familiar, els nous dipositaris al tro borbònic volen que la fraternitat torni a presidir les relacions entre els membres de la Casa Real. De fet, Felipe i Letizia ja han assegurat que deixaran “tots els diners que facin falta” a la seva filla gran, la infanta Leonor, si aquesta no pot arribar a final de mes amb el seu sou de més de 100.00 euros. “Estarem al seu costat per tot el que necessiti. La millor manera d’educar-la per regnar és ajudar-la a viure com una reina des de ben petita”, han comentat amb una mirada plena de tendresa.

Els hereus a la corona espanyola són conscients que “els nens de 8 anys també tenen les seves despeses” i que “la maleïda crisi econòmica està ofegant les monarquies de classe mitjana”. És per això que consideren que els 102.464 euros anuals que l’Estat ha assignat a la seva filla són “del tot insuficients per garantir la seva supervivència com a persona. D’entrada, ja hem hagut de contractar un pilot que la porti a escola en un helicòpter privat per estalviar-nos els preus de les T-10. Vénen temps d’estalvi i contenció”, han insistit els futurs monarques.

En aquesta línia, Felipe i Leitizia han ressaltat que, “malgrat el naixement de la infanta Elena, els Borbons són una família com qualsevol altra. Compartim les seves pors i les seves esperances. Som uns espanyols més. Encara que a nosaltres ens toqui treballar el 12 d’octubre i les nits de Nadal i Cap d’Any”, han retret els futurs reis d’Espanya entre somriures. “Ens ho prenem amb filosofia. Només esperem que aquest sacrifici sigui en benefici dels nostres fills”.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies