benegre.cat
Notícies

Felip interpretarà “Yo voy a ser Rey León” entre girafes i zebres per explicar la successió a les seves filles

A poques hores de convertir-se en Felip VI, l’hereu a la corona espanyola s’ha empescat una manera de fer entendre la successió monàrquica a les seves filles, les infantes Elionor i Sofia. Així,  Felip i la seva dona, la princesa Letícia Ortiz, interpretaran la cançó Yo voy a ser rey león, del clàssic de Disney El rei Lleó, als jardins del Palau de la Zarzuela. Segons ha trascendit als mitjans, el zoo de Madrid cedirà una vintena de zebres i mitja dotzena de girafes per acompanyar els prínceps d’Astúries, que porten practicant la coreografia des de principis d’any. Fonts de la Casa Reial asseguren que “no és fàcil explicar a les nenes per què són pare és millor que la resta d’espanyols” i confien que la cançó “ho faci tot més entenedor”.

L’expectativa per veure el xou que han preparat Felipe i Letícia és màxima: “Quan era petit era molt de fer teatre de marionetes i cantar cançons” assegura la reina Sofia en confiança “però això d’avui és un altre nivell”. A hores d’ara encara no s’ha confirmat la participació del rei Joan Carles I en el numeret, tot i que que algunes veus asseguren que farà el paper de Pumba, el carismàtic porc senglar amic d’en Simba.

Un dels moments més esperats de l’esdeveniment serà quan un mandril especialment entrenat aixequi Felipe VI pels braços i l’exposi al cel de Madrid com a símbol de coronació, emulant la mítica escena de Rafiki a la pel·lícula. “Serà una imatge de gran potència visual”, apunten els coneixedors dels detalls.

lionking1

Periodistes especialitzats en la corona asseguren que la interpretació respon al “caràcter modern” de Felipe i Letícia i a l’estat d’eufòria que viu la institució. Tant és així que Felip VI hauria renunciat a exercir el tradicional dret de cuixa per celebrar la seva coronació, encara que la Constitució ho autoritzi: “És el que té ser rei d’Espanya, podria violar una joveneta amb total impunitat qualsevol altre dia”, observen els juristes.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies