benegre.cat
Notícies

En homenatge al seu pare, Felip VI comença el seu regnat al llit amb una amant

Felip VI, nou monarca espanyol, ha pres bona nota de l’estil amb el que el seu pare ha regnat a Espanya amb una remarcable falta d’oposició. “Ell ha marcat el camí del que és una manera de regnar modèlica”, afirmava el nou rei, “només cal una acurada combinació de populisme perquè la gent et senti proper, un posat de gravetat davant dels temes seriosos, fer conya saltant-se el protocol, i donar algun escàndol per alimentar la premsa del cor. Així està tot cobert i estan distrets”. Per aquest motiu, Felip VI ha decidit estrenar el seu regnat passant la nit amb un amant. “Recordeu quan el Rubianes deia allò de ‘me da igual si es hombre o mujer, si respira me lo follo’? Doncs cada cop que ho deia, a casa miràvem al papa. Ai quin tip de riure! És que és igual igual”, reia Felipe. “El papa ha follat molt”, afegia “totes les bromes sobre els trencaments de cadera estan justificadíssimes, però el que no sabeu és que més d’una vegada ha tingut contractures al penis, de tant fer-lo servir. I li dèiem ‘descansa, ara no ho pots fer’ i ell ‘que no, que sóc un Borbó i és el meu deure‘. Ell era així. Es donava als altres. Jo no puc fallar al seu record”, concloïa Felip. Segons fonts properes al monarca, el Rei hauria passat la nit al Ritz de Madrid amb una amant noruega. “No és Eva Sannum”, afirmen les fonts “però l’ajuden a oblidar. A més, el 90% de les noruegues estan molt bones. És com les basques però al revés”.

La decisió del monarca de començar el regnat amb una amant ha estat recolzada per la reina Letizia perquè, segons persones pròximes a la reina “ella ho prefereix així. No és molt de follar, ella. És més de… sortir a córrer, fer aeròbic i fer dieta. Qualsevol cosa que pugui fer mantenint aquest rictus tens, estirat que té. Per ella és treure’s un pes de sobre”. Queda inaugurat doncs un regnat entregat al continuïsme.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies