benegre.cat
Notícies

La Generalitat també pagarà educació perquè els pares que volen que els seus fills només estudiïn en castellà no siguin tan imbècils

El Govern vol “atacar la ignorància des de la base i el problema no són els nens”

La Generalitat ha respost amb rapidesa a la maniobra del Ministre d’Educació José Ignacio Wert. Si ahir se sabia que el Govern català haurà de pagar l’escolarització a la privada d’aquells nens que només vulguin estudiar en castellà (uns 6.000 euros per alumne i curs), avui la Generalitat ha doblat l’aposta. “El Govern”, explicava el portaveu Homs “ha decidit atacar d’arrel el problema d’aquestes poques famílies que volen treure els seus fills del sistema públic d’ensenyament. Per això, pagarem l’educació dels pares que volen que els seus fills només estudiïn en castellà. Perquè no siguin tan imbècils. Que aquest és el problema. No és un problema de llengües, ni de res. És un problema de ser imbècils. De ser curts. De falta de mires. Quin pare ha de voler que el seu fill aprengui una llengua menys que els altres nens quan viu en un país on aquesta llengua és d’ús comú? Un imbècil. I que el seu fill es perdi el Super3? Només un imbècil rematat pot fer-li això al seu fill. Amb tots els meus respectes, però hem d’atacar l’ignorància des de la base i el problema no són els nens, són els pares“.

El Govern creu que d’aquesta manera es paliarien molts futurs problemes “perquè no ens enganyem, els imbècils sempre volen donar per sac. Si no és això, serà una altra cosa”, assegurava Homs. La Generalitat intenta doncs, amb aquesta mesura, solucionar problemes educatius amb caràcter retroactiu. “No serà fàcil”, deia Homs “perquè d’imbècils n’hi ha molts. Des del que aparca sobre les línies de la plaça agafant dos llocs fins als conductors de Sagalés que no fan el cediu el pas perquè com que tenen un autobús ‘millor apartat tu’. Garrulos n’hi ha molts. I és feina nostra intentar minimitzar la incidència d’aquest problema”. La Generalitat invertirà 10 milions d’euros anuals en reeducar garrulos. Les beques tindran com a ganxo que qui s’hi apunti rebrà una canya i una tapa.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies