benegre.cat
Esports

El Real Madrid denuncia el Barça per haver-se aprofitat d’un calb en cadira de rodes

Final polèmica a la Lliga ACB de bàsquet. El Real Madrid ha presentat una denúncia formal contra el Barça perquè, al seu entendre, l’equip blaugrana “s’ha aprofitat sense cap mirament d’un home que va en cadira de rodes. Aquests són els valors del més que un club? Guanyar un títol contra un calb que no s’aguanta de peu? Bravo, Barça. Ets l’UNICEF de la barbàrie. El doctor Menguele de l’esport”, conclou el comunicat del club blanc.

El mateix Florentino Pérez també ha trobat de “molt mal gust” que els jugadors del Barça hagin jugat expressament molt millor que Rudy Fernández. “Jo no estic dient que el nen sigui tonto ni res d’això, però abusar d’algú així és lleig. Que tampoc vull fer creure que és gilipolles ni res per l’estil, eh. L’únic que dic és que no em sembla bé que aprofitin un partit de bàsquet per matxacar un imbècil que no sap perdre. I amb això no vull dir que el Rudy sigui un imbècil que no sap perdre. Només dic que té un compàs intel·lectual diferent”, ha matisat el president del Madrid.

Pensant ja en la propera temporada, el club blanc ja té decidides les dues primeres incorporacions. El primer en arribar serà el científic anglès Stephen Hawking. “Si ens ha d’entrar algú amb cadira de rodes, que almenys sigui més espaviladet que Pablo Laso”, han argumentat. Al seu costat també arribarà un pintor de primer nivell perquè, en cada temps mort, dibuixi amb una traçada perfecta les jugades assajades sobre la pissarreta. “Busquem l’excel·lència en tots els factors del joc. El Real Madrid és l’art. L’artífex de la derrota més dolorosa dels últims anys”.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies