benegre.cat
Entrevistes

Miquel Iceta: "us dominaré amb el meu àgil verb i la meva hipnòtica papada"

icetaVostè liderarà el PSC?

Fa anys que domino el PSC.

Vull dir si ho farà des de la primera línia, des del lideratge, des de la llum en lloc de l’ombra.

Perdoni, jo no sóc a l’ombra, que fa molt temps que vaig sortir de l’armari. Dominaré el PSC com em doni la gana, que per això sóc el més llest del partit.

Vostè és la ment preclara del PSC?

Evidentment. No s’imagin amb quins caps de suro m’he hagut de topar. Gent que s’apuntava al partit en massa perquè tocavem poder i només volien que els plogués una mica de la glòria de l’enxufisme. Hem ajudat a molta gent que no hagués fet res a la vida. El PSC ha estat una eina d’integració social.

I si vostè és el llest, com s’explica que hagi permès que el partit caigui fins a l’anorreament actual?

Fàcil. Miri la conseqüència: sóc el líder incontestat. Quan tot va malament, quan tot s’enfonsa, d’entre les runes i les flames apareix un heroi (aquesta vegada no musculós, sinó lipídic) carregant sobre els seus braços el cos esquàlid del PSC. Música èpica, subidón subidón. I la gent crida “ets el nostre heroi! Ets el nostre heroi!”.

Vostè és l’Au Fènix vol dir?

Sí, però no tinc tanta ploma, no fotem. Però sí: he vingt per recuperar el PSC i per dominar-vos ab tots amb el meu àgil verb i la meva papada hipnòtica.

Aquestes són les seves armes?

Sobretot la papada. Jo començo a parlar, amb aquell to que tinc, que s’adreça directament al teu subconscient i li diu “no sé com has pogut guiar la teva vida fins ara sense seguir les pautes d’aquest senyor. Iceta és el llest. Iceta és el teu Déu”. Al mateix temps, quan el missatge comença a quallar, moc una miqueta aquesta papada gelatinosa que m’ha donat el foie i això fa que el que em veu entri en un lleu estat hipnòtic que fa que el missatge que dic s’arrapi al còrtex frontal com una paparra amb equipament d’escalador.

Així no tenim res a fer?

No resistir-vos. Caure lentament sota el meu domini. Com el PSC.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies