benegre.cat
Notícies

Passa 17 hores llegint missatges per recuperar el fil d’una conversa de grup de WhatsApp

WHATSAPP“Disset hores mai són massa si el que està en joc és seguir tenint amics” ha confessat Marissa P., de 31 anys, després d’haver dedicat aquest temps a llegir els missatges que li havíen quedat pendents del grup Nenitas ofi que comparteix a WhatsApp amb una dotzena de companyes de l’oficina. La història es remunta a diumenge, quan la Marissa va deixar-se el telèfon a casa mentres les seves amigues s’embarcaven en una fructífera conversa digital. “En tornar hi havia 237.122 missatges pendents i perdre’m el que hi deia em podia deixar fora del grupet, les amigues són molt així”, explica la Marissa, que va dedicar fins dilluns a mig matí per recuperar el fil d’un xat que “a l’hora de la veritat deixava molt que desitjar”.

Precisament, les fonts consultades confirmen que, en realitat, la conversa no tenia res d’interessant malgrat la llargada: “Al final tot eren iconetes de la sevillana ballant, molt XD, fotomuntatges de notícies ja antigues i intercanvi de fotos curioses de penis i acudits d’un feminisme delictiu”. Amb tot, la Marissa reconeix que “va valer la pena” perquè “quedar-se sense amics a la realitat és tolerable, però el grup de las Nenitas és sagrat”.

La notícia ha fet relluïr altres casos de persones molt alterades per quedar-se excloses d’aquesta classe de converses. La setmana passada, a Alcorcón, un adolescent va entrar armat a un bar demanant de carregar el mòbil perquè just s’havia quedat penjat a mitja conversa amb el grup de WhatsApp de l’institut, just quan s’estaven canviant “les fotos de les ties de classe que anem fent durant el dia, quan no miren”.

Els experts consideren que el fenòmen és “molt perillós” i recalquen que “el més greu és que són converses de merda, on el 97% dels missatges no aporta cap rellevància”. Tot i això, també han identificat certs usuaris que es resisteixen a caure en converses eternes per inèrcia: “Hi ha el típic grup de comiat de solter o de regal comú on et conviden i tu no hi vols estar. El més intel·ligent en aquests casos és no dir res mai, fins que se n’oblidin de tu, perquè si parles ja estàs venut”, avisen.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies