benegre.cat
Notícies

La reina Elisabet II visitarà Mallorca per comprovar si és veritat això de la barra lliure a canvi de no sé què

La reina del Regne Unit de la Gran Bretanya i Irlanda del Nord, Elisabet II, ha decidit desplaçar-se d’urgència cap a Magaluf, a Mallorca, per comprovar in situ si és veritat el rumor que diu es pot aconseguir barra lliure a canvi de no sé què. “Quan Sa Majestat ha llegit les notícies, ha sortit disparada cridant A Mallorca hemos de ir, darling i cap allà tu”, han explicat fonts del Palau de Buckingham, assegurant que la monarca aprofitarà per donar exemple. “Ningú millor que la reina per mostrar als britànics com comportar-se a l’estranger”, ha explicat el portaveu dels Windsor als mitjans, recordant que “no hi ha repte que s’interposi entre un britànic i l’alcohol” i assegurant que la reina “sabrà estar a l’alçada corresponent. No ens preocupa què s’hagi de fer”.

Precisament, després de denunciar la pràctica del mamading -fel·lacions a canvi de barra lliure en discoteques durant tot l’estiu- l’Institut de la Dona ha ampliat el seu rebuig a la decisió d’Elisabet II. “Volem seguir dient a les dones què poden o no poden xupar, com si no fossin prou llestes com per decidir-ho”, han asseverat des de l’entitat

Per la seva banda, el govern balear ha mostrat la seva preocupació per l’escalada de bogeria entre els turistes que visiten Ses Illes. Les autoritats alerten que aquest estiu l’autèntic risc és el gilipolling, una nova pràctica extrema que englobal “tot allò que només un autèntic gilipolles podria fer”.

Diversos locals d’oci nocturn de Mallorca i Eivissa estarien, doncs, estimulant la imbecilitat dels turistes “fins a límits mai albirats per l’homo sapiens, a canvi de begudes i passis VIP. “Rosegar xinxetes a canvi d’un xupito, llepar el terra del podi o combinar mamading amb la droga canníbal és el mínim”, explica amb un accent balear indesxifrable un porter de discoteca de Mallorca que ha viscut massa la nit com per recordar el seu propi nom.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies