benegre.cat
Notícies

La pluja impedeix a milers d’imbècils publicar fotos de merda dels seus peuets a la platja

Dia de dol a les xarxes socials. El mal temps de les últimes hores, amb ruixats intensos a bona part de Catalunya, ha provocat que milers d’imbècils d’arreu del país es quedin avui sense publicar fotos de merda dels seus peuets a la platja. “Aquesta tempesta m’ha robat l’estiu. L’estiu i la vida”, assegurava una parella d’adolescents de Sant Cugat del Vallès. “Sense poder ensenyar les cames amb el Mediterrani de fons, les nostres vacances tenen menys sentit que els tresorers de la Federació de Municipis de Catalunya”.

Els treballadors del Servei Meteorològic de Catalunya ha advertit que la tempesta d’aquesta matinada “ha truncat les aspiracions fotogràfiques d’un fotimer de desgraciats. I ja els hi està bé”, han afegit. “Si és per putejar la gentola d’Instagram i tota aquesta mandanga, benvingut sigui el canvi climàtic”. De fet, el personal del Meteocat sosté que els individus que es fotografien els peuets a la platja “són especialment perillosos, ja que disposen de tant temps lliure com els funcionaris d’un ajuntament i porten la càmera de fotos sempre a sobre com els voyeurs que viuen davant d’una llar d’infants”.

La previsió del Meteocat és que a primera hora de la tarda, “un cop hagin superat la depressió inicial, aquests paràsits socials començaran a publicar les primeres imatges de peuets revestits amb mitjons d’hivern” i acompanyats de frases com “Uhm! Una tassona ben calenteta de cafè per passar aquesta tarda de plujosa! No hi ha res com quedar-se a casona, eh?”. Precisament, els meteoròlegs creuen que “això és el que hauria de fer tota aquesta brossa humana. Tancar-se a casa seva per fins a la fi dels seus dies i deixar de tocar els collons als demès”.

 

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies