benegre.cat
Notícies

Un estudi confirma que quan ens parles de les teves vacances deixem d'escoltar-te als 10 segons

Un estudi de la Universitat Pompeu Fabra ha demostrat empíricament “que les teves vacances no ens importen un borrall“. Potser aquells que expliquen fil per randa els seus gloriosos itineraris de vacances podrien haver-ho intuït per la mirada absent dels seus contertulis, en una clara mostra que el bulb raquidi s’ha desconnectat per mantenir la supervivència del cervell. Però no, perquè segons Araceli Cànoves “els que expliquen com s’han programat les vacances estan tan il·lusionats amb la seva merda, que no necessiten cap conversa… només sentir-se a si mateixos exposant totes les coses guais que faran. És com una palla turística“.

Per demostrar la seva hipòtesi, la gent de la UPF han connectat 12 subjectes a un BCI (Brain Control Interface) per comprovar com reacciona el cervell quan una persona propera comença a parlar-te de les vacances. “En el primer cas, era un cosí del subjecte. El cosí havia preparat una ruta per Califòrnia, llogant una furgoneta a San Francisco per baixar cap a Tijuana… en fi ja us ho imagineu. I detallava cadascun dels passos i què faria a cada lloc el tio pesat. Bé, el subjecte va desconnectar mentalment en 6 segons, tot un rècord. La mitjana és 10, però creiem que no li cau massa bé el seu cosí”. L’estudi pretén contrarrestar l’allau de converses sobre itineraris d’estiueig que aquests dies està arrassant el Principat. “Cada any es diagnostiquen 10.000 ictus a Catalunya, 2.500 durant l’estiu. D’aquests, creixem que un 10% l’han patit aquelles persones que no han pogut desconnectar el seu cervell d’aquestes converses trepanadores. Estem intentant salvar vides”, advertia Cànoves.

D’aquesta manera, la UPF llença aquest avís a la població: “al primer símptoma de veure que la persona amb qui parles està desconnectant, posant els ulls lleugerament cap amunt, atura la conversa, dóna-li sucre i, si cal, porta-la a metge. I no siguis tan pesat, per l’amor de Déu. Tu i el teu putu viatge”.

 

 

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies