benegre.cat
Notícies

La FIFA autoritza Luis Suárez a viatjar amb Mas per mossegar Rajoy

Cop d’efecte de la Generalitat. Si fa uns dies el president Rajoy assegurava que no es mouria un mil·límetre de la seva posició en la propera reunió amb Mas i ahir uns pressumptes intel·lectuals espanyols presentaven un lobby de pressió antisecessionista, avui el Govern Català ja té la seva resposta. “Puc anunciar”, explicava el portaveu Homs “que la FIFA ha autoritzat el davanter del Barça Luis Suárez a acompanyar Artur Mas a la reunió amb Rajoy i, si cal, mossegar-lo”. En paraules d’Homs, van pensar en Suárez “pel mateix que el Barça. Un crack agressiu a dalt, amb talent però que no està per hòsties. Això volíem. I com que la FIFA li ha prohibit qualsevol pràctica relacionada amb el futbol, i les reunions amb Rajoy l’únic que tenen a veure amb el futbol és que li agrada tocar-nos les pilotes… doncs vam pensar en sol·licitar al Barça que, ja que ells no l’havien d’aprofitar, doncs l’aprofitessim nosaltres  fent un servei al país que l’acull”.

D’aquesta manera, Luis Suárez passa els dies a la seva casa de Castelldefels esperant la trucada del president Mas per preparar els detalls de la reunió amb Rajoy. “Sabem que està entrenant”, deia Luis Enrique “però no entrena res de futbol, que ho té prohibit. Està entrenant mossegada. Mossega les parets de guix de casa seva… està fent com un baix relleu invers. La veritat és que li queda molt maco. Arribarà a la reunió amb la potència de mandíbula d’un cocodril. Sabeu el tauró que ha espantat la gent del Maresme? No era un tauró”.

Des del govern central es veu la presència de Suárez amb incomoditat. No saben com reaccionar si mossega a Rajoy. És una falta lleu, que passaria amb una multa. També han estudiat fer-lo fora del país per ser estranger, però té un contracte de treball en vigor i, a més, la legislació espanyola atorga la ciutadania a tot aquell que es compri una casa de 500.000 euros, cosa que per un milionari com Suárez no sembla difícil. Per tant, de moment, Rajoy està fent servir la tècnica que s’aplica quan es vol que un nadó deixi el xumet: tirar-hi pebre. Avui Rajoy és un home amb el coll ple de pebre.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies