benegre.cat
Notícies

Renuncia a una “selfie” després de quedar malament en 43 intents

Fins a 43 intents d’auto-fotografiar-se amb el seu smartphone són els que perpetrat avui Marisol Gimeno, santcugatenca de 24 anys, abans de descartar-ho definitivament. “Era una situació quotidiana de merda, com qualsevol altra” explica Gimeno desolada “el pretext perfecte per fer-se una selfie que no aporti res al món”. L’afectada assegura “haver-ho intentat amb la càmara frontal i amb la del darrere” abans de reconèixer entre sanglots que “no hi ha hagut manera; sortia lletja, desenfocada, o amb un flashazo que em feia semblar un whitewalker”. A hores d’ara encara es desconeix l’abast de la tragèdia, si bé les autoritats temen que el succés “mini la moral de l’afectada” i que la falta d’actualització a l’Instagram desemboqui “en una espiral de destrucció i apatia social”.

“És el que té l’Internet social, corres el risc que els teus amics t’oblidin si no els dones una altra foto amb la mateixa cara de sempre”, expliquen els entesos, que han sortit en defensa de Gimeno assegurant que fer-se una selfie “no és tan fàcil”. “Requereix un pols de cirurgià, saber enquadrar com Spielberg i no moure ni un múscul de la cara”, afirmen, “és més difícil que fer un castell de cartes sobre una rentadora en marxa”.

Per la seva banda, Marisol Gimeno ha indicat que “avui no, però demà ho seguiré intentant” i ha calmat els 27 seguidors que té al conjunt de les xarxes socials prometent “noves i trepidants auto-fotografies des dels racons més absolutament convencionals, sense que res interessant passi de fons”.

Selfies en daguerrotip

Les populars auto-fotografies també són notícia aquesta setmana després de la troballa de material fotogràfic del segle XIX entre l’arxiu del Museu Louvre de París. Concretament, s’ha destapat una col·lecció de 24 daguerrotips del 1850 que mostraven a diversos fotògrafs de l’època exhibint-se davant la càmara. Segons els experts, els documents indiquen que la selfie ve de lluny, el que vindria a demostrar que “l’egocentrisme humà no entén d’edat ni de tecnologia”.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies