benegre.cat
Notícies

Tanquen el temps en un manicomi “perquè està molt boig”

Responsables del Manicomi de Sant Boi de Llobregat han decidit avui internar el temps a les seves instal·lacions, per un període indefinit després de rebre múltiples avisos “de que està molt boig”. En una operació conjunta amb el Departament de Salut, un equip d’especialistes l’ha interceptat aquest matí a Barcelona, quan la pluja torrencial es combinava amb el sol enlluernador i el temps amenaçava la població al crit de “estoy mu loco”. El pacient, que ja es troba a les dependències de Sant Boi, restarà en una cambra aïllada i sota vigilànica permanent perquè “no saps per on et pot sortir, tant diluvia com fot 36º a l’ombra com t’has de posar una rebequeta a ple juliol. S’ha d’acabar amb aquesta muntanya russa cilmàtica quan abans o no ho sobreviurem”.

“Sembla mentida que amb la d’anys que fa que està entre nosaltres, no hagi estat capaç d’assolir certa estabilitat”, avisen els entesos, coincidint que “anem a pitjor”. En aquest sentit, molts esperen que la captura i internament del temps al centre de salut mental posi punt i final per sempre al canvi climàtic. “Amb això s’ha estat molt injust i s’ha culpat a les petrolieres i a la pol·lució, quan en realitat el canvi climàtic és culpa del temps, que està com una puta cabra, insisteixen fonts oficials.

Per la seva banda, els més afectats per les bogeries del temps recorden amb nostàlgia que “hi havia una època que a l’estiu feia calor i sol i que els nens de Barcelona no havíen vist mai la neu”. Tot i això, reconeixen que “se’l trobarà a faltar” en les converses d’ascensor on “era un aliat imprescindible”. A tot això, fonts properes al temps avisen que “quatre parets no l’aturaran” i que ens anem preparant perquè “escurçar-vos l’estiu és només el principi”.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies