benegre.cat
Notícies

Pujol també renuncia a dir-se Jordi per no perjudicar Catalunya

Renuncia a la pensió vitalícia, renuncia a l’oficina d’expresident, renuncia als càrrecs polítics de Convergència i renuncia a dir-se Jordi. L’expresident Pujol està disposat a fer tot el que faci falta per no perjudicar més la imatge de Catalunya i, entre les seves primeres mesures, també s’ha plantejat un canvi de nom. Tot i que la seva nova identificació encara no ha trascendit a la llum pública, fonts de la família apunten que podria optar per un nom com Juang. “Una opció estratègica que combina una denominació clàssica com Juan però, a la vegada, hi afegeix una ‘g’ maliciosa al seu final per rememorar la manera amb què es pronuncia aquest nom a l’Espanya profunda o en molts bars de l’extraradi de Barcelona”.

De fet, la sonoritat axarnegada de Juang s’inclou dins el pla maquiavèlic traçat per l’expresident, que vol aprofitar els seus problemes amb Hisenda per esquitxar tan com pugui la política espanyola a nivell internacional. “Ja que sempre m’han obligat a ser espanyol, ara ho seré més que mai. Que el món sencer em vegi com un espanyol corrupte. Aquest vull que sigui el meu últim servei al país”, ha revelat als seus íntims. És per això que Pujol ja ha demanat la seva alta com a soci al Real Madrid i també està meditant seriosament fer-se construir un panteó al Valle de los Caídos junt amb Fèlix Millet. “Hem quedat que el pagaríem a mitges. Entre evasors fiscals, hi ha confiança. I molta liquiditat”.

La nova estratègia del ja conegut com a Juang Pujol ha coincidit amb la publicació de l’últim informe elaborat pel Consell Assessor per a la Transició Nacional. El document, titulat Quants Pujol podria mantenir una Catalunya independent?, assegura que un Estat català seria econòmicament viable sempre i quan l’entorn de l’expresident deixi de créixer. “El veritable problema de tot plegat no és en Juang, sinó alguns dels seus fills”. Potser per això, molts economistes comparen els seus negocis opacs amb l’espoli fiscal que pateix Catalunya per part d’Espanya. “L’única diferència és que, mentre no siguem independents, l’espoli fiscal d’Espanya almenys és legal. Immoral, sí. Però legal”.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies