benegre.cat
Notícies

El dossier de 23 propostes que Mas ha lliurat a Rajoy apareix tacat de caca en una paperera de la Moncloa

L'aparició del document deixa "tocats i tacats" els partidaris de la tercera via

Final críptic i convuls, el que ha tingut la reunió d’avui entre els presidents de la Generalitat i el govern espanyol. El dossier de 23 propostes que Artur Mas ha lliurat a Mariano Rajoy per arribar a acords en aquells temes que afectin Catalunya ha aparegut al cap de poques hores en una paperera de la Moncloa i visiblement tacat de caca. De moment, cap membre de l’executiu espanyol no ha volgut afirmar ni desmentir aquest fet, tot i que sí que han subratllat que “les respostes del president Rajoy sempre són molt reflexionades: no només li surten del seu cap i el seu cor, sinó també del seu estómac”.

Des de Catalunya, el portaveu del govern, Francesc Homs, creu que l’aparició del document untat en excrements deixa “tocats i tacats” els partidaris de la tercera via. “Si esperaven un gest per part del govern espanyol, està clar que ja el tenen: una obertura sense precedents del seu esfínter. Es pot ben dir que tenen un bon marró a sobre. I, a jutjar pel color amb què ha quedat el dossier, mai millor dit”.

Homs també explicat que, per evitar perdre el temps, el president Mas li ha preguntat directament al seu homòleg espanyol sobre quins temes podrien conversar. “Ja que es veu que no es pot parlar de la consulta ni tampoc d’altres temes que impliquin invertir diners a Catalunya, que almenys sigui en Rajoy qui triï un tema de debat per no estar tota l’estona en silenci”. Al final, després de dures hores i mitja de reunió, els dos presidents han conclòs que Mathieu és un bon fitxatge, però al Barça li ha sortit massa car. “Gairebé tant com a Catalunya seguir formant part d’Espanya”, ha dit Mas. “Hauria de ser il·legal”, ha afegit Rajoy.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies