benegre.cat
Notícies

Els metges de Laporta es mostren preocupats perquè duu unes hores sobri

Joan Laporta té preocupats els seus metges. L’expresident del Barça va encarregar a principis d’estiu una rutina als seus metges per aconseguir mantenir-se tot l’estiu lleugerament borratxo sense caure en el coma etíl·lic, però Laporta s’ha saltat el pla. “No sabem què passarà”, explicava el doctor Creuhet responsable de la rutina estiuenca d’en Jan, “havia de prendre’s un mojito per hora per mantenir-se borratxo, però aquest matí ja feia 12 hores que no bevia. Segons ens indica la polsera electrònica que li vam col·locar està completament sobri… cosa que és molt perillosa”. Segons Creuhet, els símptomes de la sobrietat en Laporta es poden traduïr en “una major autoconsciència de la tristor que suposa que un senyor de més de 50 anys faci el que ell fa, provocant una notable sensació de buidor, buidor que tendirà a omplir multiplicant la ingesta d’alcohol prevista. I d’aquí a l’abisme només hi ha un pas”.

La rutina alcohòlica estava perfectament calculada perquè Joan Laporta es mantingués en una serena alegria durant tot l’estiu. “Però quan vam veure les fotos de Formenetera ja vam veure que hi havia hagut algun desequilibri. Segurament no vam preveure la interacció de l’alcohol amb un alliberament de testosterona provocat per incentius com noies en biquini”, assegurava Creuhet. Sobre el fet que Laporta sigui monitoritzat amb una pulsera electrònica com si fos un ós dels Pirineus, el doctor afirma que “ell mateix ens ho va demanar. Ell és conscient de la seva pròpia inestabilitat. Mentre que la resta d’homes som descendents del mico, és molt probable que en Jan sigui descendent del Dimoni de Tasmània, i això el duu a fer coses que ni ell mateix pot controlar. Ara, és el president del millor Barça de la història i ho sabeu. Quines coses eh?”.

L’equip mèdic de Laporta ha enviat a les Illes Balears 2.000 biberons amb Mumm i ha llançat aquest missatge a la població: “si us plau, si troben en Jan dónin-li aquesta medicina perquè torni a ser ell mateix. El pobre deu estar en arraulit en algun racó esperant aquests biberons”.

No cal ser Charlie Hebdo

Sense que serveixi de precedent, avui publiquem un article que no té ni puta gràcia, aquest, sobre la salvatjada que va acabar amb la vida dels camarades del setmanari satíric […]

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies