benegre.cat
Notícies

El govern espanyol suspèn l’emissió de ‘Salvados’ perquè “Jordi Ébola” és un virus nociu per a l’audiència

bnebolaNou episodi relacionat amb l’èbola a l’Estat espanyol. Després de l’arribada d’un religiós procedent de Libèria infectat per aquest virus, ara ha estat el govern espanyol qui ha decidit suspendre les emissions del programa Salvados, de La Sexta, perquè considera que el seu presentador, “Jordi Ébola”, és nociu per a l’audiència. “No té sentit que estiguem lluitant per eradicar aquesta xacra d’arreu del planeta i que nosaltres en fem difusió en plan conyeta a través de la televisió”.

L’executiu presidit per Mariano Rajoy ha emès un comunicat oficial en què assegura que “mirar el programa Salvados de manera continuada posa en risc la qualitat de vida de les persones. No només la dels espectadors, sinó també la dels membres del govern espanyol, que podrien perdre la feina. És això el que volem? Fer mal a les persones que ja tenim la vida solucionada? Apaga la tele, home. Acaba amb l’Ébola i el seu equip de torracollons”, conclou amb to èpic el comunicat.

Tot i que la direcció de La Sexta ha comunicat al president espanyol que el director de Salvados es diu Jordi Évole –i no Jordi Ébola–, Mariano Rajoy i els seus ministres han contestat que “el nom no fa la cosa. Dues lletres de diferència no poden amagar el greu perill a què estan exposats milers d’espanyols”. En aquest sentit, es pregunten “què és pitjor: si un virus mortal o un català d’esquerres que està a favor d’una consulta il·legal”.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies