benegre.cat
Esports

El Barça prohibeix la celebració de gols al Camp Nou per no molestar els ‘tribunerus’ que escolten la ràdio

El club ja ha indicat als jugadors que indicat que “només han de marcar els gols justos i necessaris per guanyar els partits”

El Congrés de Penyes i el Trofeu Joan Gamper són els encarregats de donar el tret de sortida a la temporada futbolística del Barça. Aquest any, però, les dues cites també marcaran un abans i un després en la idiosincràsia del club. Per primera vegada a la història, la junta del Futbol Club Barcelona ha decidit que prohibirà la celebració de gols al Camp Nou “per no molestar els tribunerus que escolten la ràdio. No estem dient que la gent deixi d’alegrar-se pels gols del seu equip. L’únic que demanem és una mica de contenció verbal. Que no es cridi. Que ningú s’exalti. Els socis que s’asseuen a tribuna tenen tot el dret del món a seguir còmodament la retransmissió radiofònica amb el seu transistor. No permetrem que les inèrcies del partit els impedeixin escoltar la seva emissora de referència cantant un gol”, ha explicat Josep Maria Bartomeu entre els aplaudiments dels seus companys de directiva.

El president del Barça també ha assegurat que l’afició blaugrana “està plenament preparada per afrontar aquest canvi de dinàmica. Total: si tothom ja està en silenci en la immensa majoria de jugades, ara ja no ve de deixar de celebrar els gols. Agradi o no, ningú podrà dir-nos que no estem sent coherents amb l’ambient habitual d’un dia partit al Camp Nou”.

Sobre la possibilitat que aquesta nova política auditiva afecti negativament els jugadors, el mateix Bartomeu ha assegurat que “els futbolistes del Barça es deuen als seus socis. És per això que ja els hem indicat que només han de marcar els gols justos i necessaris per guanyar els partits. Ni un més. I, si pot ser, que tampoc no creïn gaires ocasions. Si el camp del Manchester United es coneix com el Teatre dels Somnis, volem que el Camp Nou es converteixi en el gran Teatre de la Son”.

L’aplicació d’aquesta nova normativa ha permès a l’entitat barcelonista tancar un nou acord de col·laboració amb els centres auditius Gaes. En aquest cas, no per mesurar el soroll de la gent que va el Camp Nou, sinó per instal·lar un audiòfon a Andoni Zubizarreta, “a qui sempre se li han de repetir les coses tres mil vegades abans que es posi a actuar. Abans de fer-lo fora per gandul, millor assegurar-nos de què no sigui sord”, ha suggerit Bartomeu.

Per tot plegat, el president del Barça està convençut que la decisió de prohibir la celebració de gols al Camp Nou “és un pas endavant per al club. Menys crits i més ràdios. No podem donar l’esquena a la tecnologia. Les ones radioelèctriques han vingut per quedar-se. Igual que jo, amb la diferència que a mi ni tan sols m’han votat”.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies