benegre.cat
Notícies

Un home passa 62 dies sense sortir de casa "per veure les sèries que tenia endarrerides"

La pressió social va poder amb l’Esteve S.G., un administratiu de 32 anys que no suportava que tothom hagués vist totes les sèries menys ell: “cada cop que arribava a l’oficina em sentia desplaçat, perquè tots havien vist sèries que jo no… i clar, no podia entrar a les converses. Només podia riure els seus comentaris sense entendre’ls, com fent de claca per demostrar que seguia allà”. Però això va arribar a un punt insuportable a finals de la temporada passada, “amb Game of Thrones, que tots la veien al dia al Canal+ i jo no el tinc el Canal+. I no tenia temps de baixar-m’ho i mirar-m’ho sabeu? Perquè durant la temporada, treballo! Treballo! D’on treuen temps per tantes sèries?”. Per això, quan a la sèrie passa allò que no direm que passa però que tots els que ho heu vist sabeu què volem dir, l’ambient a l’oficina es va tornar irrespirable. “I vaig prendre la decisió de convertir-me en el paio més ben informat sobre sèries de Catalunya“, explicava Esteve S.G., que es va agafar una excedència que va sumar a les seves vacances per enclaustrar-se i posar-se al dia socialment. Prou amagar-se al lavabo de la feina per plorar d’impotència, prou estar exclòs dels grups de Whatsapp. L’Esteve volia ser un més.

L’Esteve va preveure un avituallament de menjar preparat per a la seva ultramarató de sèries, es va tancar a casa i “el mòdem no ha parat”. En 62 dies ho ha vist tot, fins i tot Glee o Brooklyn Nine Nine: “m’ha deixat la nòvia, m’ha sortit una barba que m’ha arrelat al pit, els meus pares m’han intentat dur al psiquiàtric diverses vegades i tinc el colesterol pels núvols després de menjar tantes patates xips. El metge no entén com estic viu, em treuen sang i la fan servir per llard. Però: sé com agafa el got Don Draper, quina mirada fa Heisenberg, què li passa a en Joffrey, com és la dona d’en Ted, qui és l’assassí de The Killing, com pensa Tony Soprano, que el whisky de Nucky Thompson és un Canadian i que l’Omar és el Robin Hood del segle XXI. Per fi sóc un home social”. L’Esteve ha trepitjat el carrer més de 2 mesos després, 2 mesos durant els quals els veïns havien trucat diverses vegades a la policia perquè pensaven que havia mort (perquè del pis en sortia una notable fortor). “No us negaré”, afirmava l’Esteve, “que ara la feina serà informar-me bé de qui és Luis Suárez, de com va la V i de què ha passat amb Pujol. Ni us negaré que potser he llençat 2 mesos de vida a la brossa. Però estic al dia. Qui és el loser ara, eh?”.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies