benegre.cat
Notícies

Militants del PP es fan voluntaris socials de geriàtrics per acompanyar els avis a votar en la consulta del 9-N

“L’únic que volem és ajudar els ancians que no hi veuen bé a triar la papereta correcta”, justifica Camacho

Gratificació i incredulitat a parts iguals a les entitats catalanes del tercer sector. Militants del PP de tota Catalunya s’han inscrit de cop i volta com a voluntaris socials en geriàtrics i residències d’arreu del país per, d’aquesta manera, poder acompanyar els avis a votar en la consulta del proper 9 de novembre. “L’únic que volem és ajudar els ancians que no hi veuen bé a triar la papereta correcta”, ha justificat Alicia Sánchez-Camacho, que ha defensat que el seu partit “sempre s’ha preocupat més per temes de dependència que d’independència. Ho pilleu? Dependència-independència. És com un joc de paraules”, ha insistit davant la mirada atònita d’experts en salut mental.

La presidenta del Partit Popular Català ha assegurat que l’atenció que oferiran als ingressats en geriàtrics i residències no implicarà la manipulació dels seus vots. “Això només es farà en els casos d’aquelles persones que psíquicament no es valguin per si mateixes. És a dir, dels que vulguin votar Sí-Sí”. En aquesta línia, Camacho també ha explicat que els ancians que optin per votar un Sí-No podran fer-ho lliurement, però que després seran abandonats en un descampat aïllat de la civilització. “Han de notar en primera persona que el federalisme, a Espanya, mai no ha portat enlloc”.

La campanya del PP per guanyar-se la confiança dels catalans es completa amb un espot publicitari inspirat en l’emblemàtic anunci dels caramels Werther’s Original. En aquesta particular versió hi apareix un avi tatuat, amb pírcings al nas i un gorro de llana prestat per Lluís Llach, que ofereix cocaïna al seu nét mentre li recita versos patriòtics de Miquel Martí i Pol. “Hem volgut retratar la realitat diària de moltes famílies independentistes”, ha resumit Sánchez-Camacho. “Perquè drogar-se és una cosa dolenta, d’acord. Però és que drogar-se en català ja és una depravació aberrant”.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies