benegre.cat
Notícies

Roca dissenya un vàter especial per a pisos d’estudiants que ja inclou pèls púbics i taques de merda

L’empresa de construcció Roca acaba de presentar un nou producte revolucionari. Després que Microsoft dissenyés un teclat especial per a informàtics que ja inclou semen i ronya entre les seves tecles, la firma catalana ha tret al mercat un vàter especial per a pisos d’estudiants que ja inclou pèls púbics i taques de merda a la seva tassa. Els directius de la companyia creuen que aquest nou prototip ajudarà els alumnes a sentir-se més a gust en el seu ambient de lavabo habitual. “Els joves d’avui dia ja tenen prou feina en fracassar en els estudis. Només falta que hagin d’invertir un temps extra en depilacions genitals i problemes gàstrics per poder personalitzar el seu bany”.

El nou lavabo de Roca, batejat com a K-K, estarà a la venda abans de l’inici del proper curs universitari. Els dissenyadors que l’han fabricat esperen que, gràcies a la seva adquisició, els estudiants més barroers perdin la fòbia per la decoració i les tasques de la llar. “Ens adrecem a aquell perfil de jove que pensa fermament que anar a l’Ikea és cosa de mariques o una mena d’últim recurs per aconseguir sexe amb la seva parella. Gent ruda, rústega i grollera. Enginyers de l’onanisme. Manobres de postgrau”.

La presentació del nou vàter K-K s’ha fet al CCCB “perquè el seu públic ja està acostumat a veure-hi coses de merda”. Els directius de Roca han aprofitat l’acte per mostrar la seva hipòcrita preocupació pels resultats de l’últim Informe Pisa, tot advertint que “és evident que la torre d’aquesta ciutat italiana està cada dia més torçada”.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies