benegre.cat
Notícies

Espanya deté els tècnics de so que proven els micros dient “sí-sí, provant, sí-sí” perquè inciten l’independentisme de cara al 9-N

Nou cop policial contra l’independentisme. Quan falten menys de dues setmanes per a la Diada Nacional de Catalunya, el govern espanyol ha detingut una remesa de tècnics de so catalans que comprovaven la sonoritat dels seus micros dient “sí-sí, provant, sí-sí”. Al seu entendre, tots els missatges que incloguin la doble afirmació sí-sí “inciten l’independentisme” de cara a la propera consulta del 9 de novembre. “Els nazis també aprofitaven qualsevol excusa per colar els seus missatges plens d’odi entre la població”, han argumentat des de l’executiu de Mariano Rajoy. “Els tècnics de so són els nous messies de la violència separatista. Una mena de Joseph Goebbels amb samarretes horteres, auriculars grossos i un títol de merda d’FP”.

El mateix president espanyol ha reconegut que els tècnics de so –sobretot, si són catalans– representen un greu perill per a la població. “Estan tot el dia remenant fils i cables. Són com els romanesos, però sense tanta predilecció pel coure”. En aquesta línia, Mariano Rajoy creu que al món hi ha dues classes de persona: “els tècnics de so i tota la gent que no necessita registrar-se al Badoo per poder mantenir relacions sexuals”.

Aquestes declaracions i l’ordre de detenció anunciada pel govern espanyol han causat sorpresa i estupor entre un col·lectiu professional que, precisament, està poc avesat a involucrar-se en temes polítics o en tot allò que impliqui pensar per un mateix. “No és que no tinguem ganes de canviar les coses. Però ha de ser precisament avui? Que no hi haurà més segles, d’aquí en endavant? Creiem humilment que la humanitat pot esperar una mica més”, ha lamentat un representant del sector. “Ah! I no som ganduls”, ha afegit. “El que passa és que ens estem preparant les oposicions per ser funcionaris a la Junta de Andalucía, que és molt diferent”.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies