benegre.cat
Notícies

Rom Pujol exigeix a Jordi Pujol que es canviï el cognom per no malmetre més la seva marca

Continua la pluja de fems sobre la familia Pujol. A les investigacions engegades per conèixer el patrimoni evadit i les comissions cobrades, ara s’hi suma una denúncia de Rom Pujol. “Hem acordat” anunciava Pere Marçal, gerent de la companyia, “emprendre accions legals contra Jordi Pujol i Soley pels danys que ocasiona el seu malnom a la marca. Nosaltres som famosos pel cremat, però ara estem molt cremats”. Segons Marçal, que Jordi Pujol i Rom Pujol tinguin el mateix cognom és una pura coincidència, “tot i que a ell li lligaria més Cacique“, deia Marçal.

La demanda de Rom Pujol seguirà en peu fins que l’expresident, accedeixi a personar-se al Registre Civil per canviar-se el cognom. “Aconsellem que no es posi de primer cognom Soley perquè hi ha una marca de cafès que també el podria demandar”, avisa Marçal. De no ser així, la romeria exigirà el pagament de 8 milions d’euros, “cosa que estimem no li farà ni pessigolles, pel que es diu que té amagat. Nosaltres tenim la marca des de 1818, tenim prioritat!”.

Segons fonts familiars, Jordi Pujol no descarta atendre les demandes de Rom Pujol i canviar-se de cognom. “Però no només això”, afirma el seu advocat “l‘expresident està rumiant si canviar-se el sexe, i fer-se dir Jorgina Havana Club Nespresso“. D’aquesta manera, segons l’advocat de Pujol, l’expresident aconseguiria diversos efectes “en el fet de sortir convertit en una dona, aconseguiria un desconcert que deixaria entumits els mitjans. I, per dir-se Havana Club i Nespresso, és molt probable que afrontés demandes a Cuba i Suïssa. Òbviament hauria d’anar a aquests països i, per poc que pugui, que s’hi quedi i fora noses. A viure a las platges caribenyes o als Alps”. Ara mateix, s’estaria estudiant com fer una operació de canvi de sexe a Jordi Pujol “perquè totes les simulacions han sigut espantoses. No hi ha res que li quedi bé”.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies