benegre.cat
Notícies

Joan Carles i Sofia quedaran per fer un polvo de comiat abans de divorciar-se

Expectació màxima a La Zarzuela després que el recentment abdicat rei Joan Carles I i la seva esposa, Sofia de Grècia, hagin decidit revolcar-se “una última vegada” abans de formalitzar la seva separació. Segons totes les fonts, serà la primera vegada que els antics monarques s’alliten des que van engendrar el rei Felip VI, gairebé 47 anys enrere. Experts en la Casa Reial, però, confessen que “no creuen que Joan Carles hagi estat tant de temps a dues veles, segur que deuria trobar alguna alternativa i Sofia algun consol”. Tot apunta que la parella es reunirà en les properes hores per donar sortida “a tanta frustració acumulada” i, seguidament, signar els papers d’un divorci que la premsa internacional ja dóna per fet.

Diversos analistes asseguren que “un polvo de comiat és sempre una temptació difícil d’evitar. Com que ja és igual, t’alliberes per dir i fer tot el que abans no havies tingut pebrots de deixar anar”. En aquests casos, el risc més alt és reenganxar-se a la parella: “De cop i volta li veus totes les virtuts i et planteges si encara podries haver colat marranades més greus. Encara que sembli mentida, això els hi podria passar als reis”, insisteixen.

No obstant, altres veus afirmen que el sexe de comiat amb una exparella té un component de tristor que no es pot obviar: “És com veure jugar l’Espanyol; és futbol, sí, però et deixa un mal cos que costa d’espolsar”.

La Casa Reial ni confirma ni desmenteix aquest eventual retrobament de Joan Carles i Sofia, tot i que el divorci es dóna per fet. A hores d’ara, falta saber com anirà la separació de béns i qui tindrà la custòdia d’Elena de Borbó. “El rei vol que es quedi amb la seva mare, però Sofia diu que no, que les seves filles cada vegada s’assemblen més a Patty i Selma i que li fa vergonya. Fa de mal arreglar, la veritat”, reconeixen coneixedors de la situació.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies