benegre.cat
Notícies

Carme Forcadell passarà llista un a un a tots els inscrits a la V per confirmar el nombre d’assistents

L’Assemblea Nacional Catalana s’ha empescat la solució definitiva perquè la caverna mediàtica espanyolista i el govern central no puguin posar en dubte el nombre d’assistents a la propera manifestació de l’Onze de Setembre. Així, la presidenta de l’entitat, Carme Forcadell, es pujarà a una estructura situada al vèrtix de la ve baixa i, amb l’ajuda d’un megàfon, passarà llista un a un a tots els assistents, que podran respondre “sí” o “present”. D’aquesta manera, es donarà per bona una assistència massiva que ja supera els 500.000 inscrits, 237 segons La Razón. “La ironia de l’assumpte”, diu Forcadell, “és que segurament hi haurà majoria de Garcia i López entre la fent”. Segons l’activitsta, aquest és el millor símptoma de la normalitat amb què es viu el procés independentista a nivell ciutadà.

Des dels cercles més radicals de l’independentisme català, s’insisteix que s’aprofiti la maniobra per “llistar els botiflers que no hi van”. “És molt fàcil, agafes el cens de Catalunya, esborres els que vénen a la V i ja tens tots els que volen seguir sent espanyols”, asseguren en molts casals de Catalunya, tant d’avis com de punkis.

Fonts d’Assemblea han negat aques extrem i han matisat que “no volem que vinguin només els independentistes convençuts. Apel·lem a tots aquells que creuen en la democràcia i en la legitimitat de la consulta, encara que després votin no. Si voten sí-no, aleshores millor que no vinguin que segurament seran socialistes, però la resta sí”. 

L’ANC conclou que “no hauria de ser tan difícil votar, fins i tot en un país com Espanya”.

– See more at: https://benegre.cat/2014/09/09/carme-forcadell-passara-llista-un-a-un-a-tots-els-inscrits-a-la-v-per-confirmar-el-nombre-dassistents/#sthash.6dld8dfC.dpuf

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies