benegre.cat
Notícies

Emilio Botín crea el primer Banc de l’Infern i li col·loca una hipoteca a Satanàs

Li regalen unes calderes alemanyes de regal per coure millor als condemnats

El banquer cantàbric Emilio Botín segueix demostrant la seva enorme perícia bancària fins i tot mort. Només unes hores després de traspassar, el Banco Santander ha anunciat que el seu insigne líder ja ha creat el primer Banc de l’Infern. El conseller delegat del Santander, Javier Marín, ha explicat que “Botín va veure de seguida un forat de negoci, perquè allà abaix hi havia molt vici, molts diners i molta gent amb experiència en finances, però no hi havia una entitat que encarrilés tot el fluxe econòmic. Esperem que el Banc de l’Infern aviat obri delegacions a altres inferns terrenals, com Polaris World”.

El nou banc de Botín comença amb força perquè ha aconseguit col·locar-li una hipoteca al 8% d’interès al propi Satanàs. “Botín va observar”, deia Marín “que l’Infern s’estava quedant petit, de la gentada que hi ha. A més, totes les calderes estaven oxidades… i es va llençar. Li va proposar a Satanàs que comprés uns terrenys on fer un Infern nou de trinca i ell li regalava unes calderes alemanyes amb l’interior de ceràmica, que couran molt millor als condemnats”.

Si Satanàs no pot fer front al pagament de la quota hipotecària, el Banc de l’Infern tindria el dret de desnonar tot l’Avern i fer-se’n propietari. En aquest cas, tots els condemnats i els dimonis serien alliberats de nou a la Terra perquè el pla de Botín seria convertir l’infern en unes termes vip i cobrar entrada. Ara per ara, però, sembla que Satanàs podrà fer els ingressos sense problemes perquè compta amb els diners que Hitler va robar als jueus, a més de les fortunes amb què eren enterrats els faraons egipcis.

En un altre ordre de coses, les cendres d’Emilio Botín seran escampades per Fernando Alonso en el proper GP de Fórmula 1. Es recomana als espectadors que vagin al circuit que duguin mascaretes per no respirar una mica de banquer.

 

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies