benegre.cat
Notícies

Manos Limpias et denunciarà a tu i als altres 1.799.999 delinqüents

A veure si us pensaveu que, per ser molts a la Diada, us quedarieu sense la vostra demanda

El sindicat ultradretà Manos Limpias s’ha posat a treballar per demandar els 1,8 milions de catalans que l’onze de setembre es van manifestar als carrers de Barcelona. “És indignant” deia Miguel Bernad, fundador del sindicat “que la Guàrdia Urbana es dediqués a comptar manifestants en lloc de a detenir enemics d’Espanya. Cap problema, ja els hi obligarem nosaltres”. D’aquesta manera, ha iniciat els tràmits per tal de querellar-se per sedició contra cada manifestant major de 16 anys. “Els menors de 16”, afegia Bernad, “seran tancats en un reformatori a veure si recuperen la salut mental i el bon camí constitucional. Això sí, demanarem que als pares els retirin la custòdia per incitar els seus fills a l’odi a Espanya”.

Desgraciadament per Manos Limpias, no disposen de les dades de tots els que es van manifestar, de manera que demanen que tots aquells que van anar a la Diada “facin el favor de posar-se en contacte amb Manos Limpias perquè poguem gestionar la demanda. I, si no hi van poder anar però se senten indepes i ho van seguir per TV3… que vinguin també a veure si podem fer una denúncia per sedició en grau de temptativa. Pensar-ho només, ja és pecat”. El sindicat demana doncs als catalans, que facin gala del seu esperit endreçat i omplin la fitxa ‘Sócunsediciós.pdf‘ que Manos Limpias ha penjat al seu web.

Els ultradretans creuen que el procés d’empressonament serà lent, però només li veuen avantatges: “té dues coses interessants. La primera és que podríem oblidar-nos del problema català i imposar una dictadura, que és el sistema polític de major èxit i durabilitat de la història d’Espanya; i en segon lloc, impulsaríem la construcció, perquè no hi ha prou pressons per tancar prop de 2 milions de catalans”. D’aquesta manera, Manos Limpias es frega les mans, pensant acabar d’una tacada amb les dues grans crisis espanyoles: la catalana i l’econòmica. “Tot i que” afegia Bernad “si és per empressonar catalans, molts espanyols estarien disposats a treballar gratis”.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies